-
Hocu MMS necu WAP
Hocu koristiti MMS al ne zelim da se mob spaja na internet kad stisnem slucajno krivu tipku. jel to moguce? na vipu je, pretpostavljam da je i ovdje.
ako nije, kako da to sprijecim? da prebacim na postavku 2 pa kod hocu slati mms prebacim na tele2 mms? kak cu primit u tom slucaju- pretpostavljam da me nece obavijestit da pripremim mobitel za primanje mms poruke :D
tesko je pretrazivati forum za ovako cudan zahtjev, ispricavam se ako je vec bilo
-
Tamo gdje je u postavkama napisana početna stranica, izbriši ili napiši nesto bezveze i sejvaj. Kada stisnes slucajno za spajanje javljat će grešku i neće ići na Wap jer nije dobra početna stranica.
Postavke za mms nediraj.
-
Nije mi bas jasan upit, a jos manje odgovor (ako sam dobro shvatio nema veze sa pitanjem)...
O kojem se mobitelu radi? Koja je tarifa (podatkovna ili obicna za razgovore)? Skuzio sam samo da se radi o Tele2... :)
Sto tocno zelis napraviti? Za MMS se moras spajati na "net", ali ti se ne spaja na WAP vec na MMS account. Moras si pogledati u postavkama od MMS-a koji ti je zadani internet account za slanje/primanje MMS-a.
Ako uopce ne zelis koristiti WAP, jednostavno izbrises internet account za WAP, za MMS naravno ostavis...
PS: Obavjest o primljenom MMS-u bi ti trebala doci unatoc tome sto nemas postavke, samo ga neces moci skinuti...
-
Mob je SEK330. bonovi, knock out tarifa.
skuzio sam u cem je bio problem. nisam skuzio na vrijeme al sam skuzio.
u automatskim postavkama posalju krivu IP adresu.
ispravna je ona navedena u rucnim postavkama.
ako tu ima nekog iz tele2 sluzbe slobodno me nagradi s par kuna na racunu koje sam utrosio uzalud :D
osim toga jos sam nesto krivo radio. sad je sve ok, hvala na savjetima
-
Drago mi je da si uspio rijesiti... :)
Sto se tice postavka za WAP/MMS, ja uvijek skidam sa podrske na SE stranicama... Postavke za tvoj mobitel se nalaze ovdje.