-
n-gage i pc
spojim komp i pc kablom i kliknem na mrouter u trayu i oznacim virtualne com portove koje zelim da mi zamjene usb, alim kad upalim pc suite nista ne javlja jer mi mobitel nije primjecen. sad je pitanje. preko kojeg virtualnog com porta radi usb kabel? portovi su mi com1 i com4
-
nisam čuo da se n-gage s usb kabelom može spojiti s pc suite-om.odakle ti to?
teoretski je kabel samo za ubacivanje glazbe (radi s onim nokia music converterom),ali srečom s njim prijavljuje kao vanjski disk pa se može svašta raditi.
-
e to nisam znao. svasta koji bi bio razlog, a zasto onda kad pokrenem program trazi da najprije ustekam pc i n-gage kablom.
-
nemam pojma.meni nikad nije izbacio to upozorenje,vjerovatno jer je BT već bio uboden u komp (posudio od pajde,kojem nije trebao,dok nisam kupio).
BT mi radi preko com 4 (za oxygen ga moram isključiti u routeru prije spajanja).
kad uspiješ spojiti javi da li preko usb-a može očitati sadržaj moba (mislim da ne može,možda u tom zecu leži grm,razuvjeri me).
-
evo bezuspjesno, ali misli da bi trebalo raditi jer mi na com4 lezi modem tak da ako iskljucim modem iskljucim i com4, a da samo se iskljuci modem s com4 a on ostane upaljen mislim da bi bila druga prica
-
pokušaj u routeru označiti sve com portove pa onda pokušati.trebalo bi pokazati koji spaja,ako uopće pokušava spojiti.čačkaj sve živo,možda nađeš pravo riješenje.
meni kad tako nešto ne ide ja to "drkam" dok ne proradi
-
i ja isto (ne drkam). probao, a ako ne radi ko ga hebe bitno da se moze prebacivati
-
probaj s pc mobile drive.koliko sam skužio od opisa radi isto što i pc suite,ali ga još nisam stigao isprobati.
-
ako nemaš BT svakako savjetujem što skoriju nabavku (da se usb konetor ne razvali totalno radi isključivanja-uključivanja zbog isprobavanja ubačenog).
BT i mmc od bar 128mb su must have sa symbianima!
-
ma nek se razvali iako sumnjam da hoce ipak ima neku hvalitetu. malo mi je previse dati 200kn za dongle. za te novce kupis mmc od 256mb.
danas sam bas bio u kupovini mmc 256 kartice i otisao sam u autronic cekao ko budala pola sata i onda mi tip kaze da nemaju nego samo imaju 128. premda je kartica kostala 245kn, znam da je bilo i jeftinije varijante u hgsporu 235kn i u ve-milu 231kn, ali mi je au. usput. ali mislim da mi vise nikad nece biti.
-
koje ti je marke mmc?jel dobro radi?
mene 128mb iz ve-mila zeza.(original nokia 128 mb 690kn)
čujem da amzor iz hgspota dobro radi.
srečom za n-gage bt ili irda nisu nužni,ali ipak je bt super i ostaje za novi mob (izgleda da lagano postaje standard svih mobitela)!
-
nisi u svoje podatke dodao +256mb!:-)
-
nisam kad ju nisam ni kupio. jer sam jucer cekao pola sata i na kraju nije bilo. a u hgspot i ve mil mi je malo dalje, ali ipak za tih deset kuna razlike mi se nije isplatilo ic. pa sam svratio u autronic, a oni nemaju, nemaju, nemaju..... a pise da imju.
-
ve-mil jok.amzor u hgspotu ili bilo gdje
-
pc suite se koristi samo sa bt donglom i za n-gage je nepotreban...stovise glupo bi bilo kupit ga...a prebacivanje putem kabla direktno iz windows ex je puno komotnije i bolje.....upravo zato cijenim n-gage .....ODLICAN MOB.pozdrav
-
mob je odličan,ali je p900 puno bolji.svaka čast!
mislim da griješiš,možda je bt nepotreban,ali velika je gnjavaža isključivati kabel da isprobaš upravo prebačeni program,a i pisanje je lakše u oxygenu na kompu (iz iskustva)!
dakako bt ostaje kod promijene moba,a novi možda neće koristiti usb kabel (kao n-gage i sx1)
-
imao sam n-gagae, sada imam p900,nema tog moba koji bi mogo zamjenit usb kabel od n-gagea koji se ponasa ko valjski disk...bt je strasno prespor za razliku od kabla...sjecam se koji je gust bio preselit southpark ili neki film na n-gage a koja je muka sa ostalim mobitelima
-
to stoji,ali bi card reader radio isto (nisam ga probao).
da je meni bar promijeniti s n-gage-a na p900!
:-)
-
Za Guzdu:U oglasniku ti neko moze prodat p900 za oko 2300kn,a to je i otprilike cijena N-GAGE-a
-
ja sam svoj n-gage kupio prije 6 mjeseci,novog,zapakiranog s tombrajderom za 950kn a kasnije kad mi je dojadio prodo ga za 1000kn bez opreme i kablova.samo je pitanje kolko si sposoban.tako da bi lako mogo skemijat neku zamjenu za bolji mob pa onda za jos malo bolji i jos.....tako sam ja doso do svoga
-
bit će tako.
ali trenutno sam nezaposlen pa to malo teže ide.
ali biti će.zasad sam super zadovoljan s n-gage-om uloženo(1000kn)=dobiveno