Imam bezicni internet koji je zasticen(WPA/WPA2), sad bi htio spojit svoju nokiu 5800 na njeg. Pri spajanju mi trazi zajednicki kljuc za WLAN, i ukucam svoj kod za povezivanje al neide!!!! Zna li neko u cemu je problem????
Printable View
Imam bezicni internet koji je zasticen(WPA/WPA2), sad bi htio spojit svoju nokiu 5800 na njeg. Pri spajanju mi trazi zajednicki kljuc za WLAN, i ukucam svoj kod za povezivanje al neide!!!! Zna li neko u cemu je problem????
I ja imam isti problem! Upišem WLAN ključ, i ispod imena moje mreže piše "povezan". Kad želim pokrenuti neku stranicu, pokušava me prespojiti na T-mobile mobilnu mrežu (već mi je jednom potrošio 90kn jer nisam primjetila da imam taj problem) ili sada (dok nemam kuna na računu) mi odgovara da "WEB n WALK pristupnik ne odgovara.
Čudno mi je jer mi se čini da je spojen na moj bežični interner jer u Pojedinosti o vezi piše trajanje veze i količina prenesenih podataka.
Matosevicivan, jesi li ti uspio riješiti svoj problem?
Ako bilo tko zna kako osposobiti mobitel za wlan, molim pomozite!!
Hvala
Ja sam se uspio spojiti na bezicni internet na ovaj nacin: Klikni u "Menu" na ikonu "Internet" i zatim na slijedecem zaslonu na "Web", na novom zaslonu u dnu imas "Google", klikni na njega. U opcijama izaberi svoju mobilnu mrezu i trazit ce te lozinku, upisi lozinku, potvrdi je i to je to. :five: Uzivaj u surfanju
Jeste probali umjesto WPA/WPA2, koristiti WEP enkripciju, istina slabija je ne WPA/WPA2, ali moja 5800 priča s routerom jedino sa WEP enkripcijom ili bez enkripcije, također sam naišo na par starijih laptopa s istim problem.