-
Novi Alcateli-OT-600,OT-363,OT-303,OT-280,OT-202,OT-111,OT-102!
-
Stvarno sve sami low(est) end uređaji s kojima će skoro nikako ugrabiti i taj jeftini dio tržišta. Ne može kompanija preživiti na njima, bez obzira koliko bih volio da opstanu i da se pridruže ovim većim zvijerkama.
-
Nijedan dobar. Svi su sami krsevi. Neznam kako im se to isplati prodavat, hajd dobro da smo u 2005 godini.
-
Dobro za djecu predškolske dobi, i za sekundarni mob... Ali, monokromatski ekran u 2009?
-
Prvo, jeste li imali mobitele u rukama i isprobali ih? Sumnjam. Zato nazivati ih krševima samo zato jer nemaju 5 mpx kameru, 16 mil boja, wifi i ostale drangulije je smiješno. To su uređaji za korisnike plićeg džepa i znate što? Takvih ima najviše.
-
dobri su za cijenu od 200kn u prepaid paketu s kojim dolazi i 100kn na račun
-
Pa da ovo i jesu mobovi u pravom smislu rijeci. Mozes nazvat , javit se , poslat sms poruku i to je to.
-
Najprodavaniji mobiteli na svijetu nisu oni najsofisticiraniji,nego baš oni jednostavni i jeftini.Alcatel cilja na siromašna tržišta i ona u razvoju.
-
možda rješavanje zaostalih dijelova? ak je to, onda je dobra politika.
-
Ili su se pripremili za recesiju. Možda se nadaju da će procvasti tržište jeftinijih modela. Nekako logičan zaključak.
-
nisu loši. za alkatel. fkt su najljepši alcatelovi mobači do sad. puno mi se više sviđaju od 1xxx nokija.
-
da malo osvjezim temu :)
da li mozda netko zna da li je Alcatel OT-363 dosao kod nas u prodaju, trebao bi mi jedan manji preklopni mobitel, sto jeftiniji a ovaj mi se svidio.. jel ima netko kakav info?