Tražim mobitel do 1500 kuna
Evo, razmišljam da prodam N73 i kupim si neki mobitel do 1500 kuna.
Frend mi nudi HTC Touch (što sam spomenuo u drugoj temi), ali još ga mora odnjeti na servis i vidjeti ću za koliko bi ga htio prodati.
Uglavnom, mogu kupovati ili u dućanu ili u oglasniku.
Ono što mi treba od mobitela: solidna kamera od barem 2MP (poželjno s flashom- može i običnom LED- icom), bluetooth (naravno), utor za memorijsku karticu ili interna memorija od barem 2gb, PDF reader- ne treba editor (a mislim da većina mobitela koja ima PDF reader ima i Excel reader- znači, treba i Excel), solidan music player.
Ono što bi htio na mobitelu: bilo bi mi fora da je touchscreen (za promjenu, sviđa mi se taj "koncept" na iPhone- u i HTC Touch- u- na njima sam jedino isprobao), da ima Wi-fi, GPS (to je manje bitno od Wi-fi- a), accelerometer, 3.5mm jack za slušalice bi bio savršen.
Pa, eto, mislim da je to to.
Prema ovim kriterijima najbolje mi paše, ja mislim, iPhone 3G.
Ali, pošto je on dosta skuplji od navedene cijene, onda bih mogao uzeti i iPhone 2G- mogao bih "pretrpjeti" nedostatak GPS- a i 3G- a, ionako ne znam da bi ih previše koristio (3G pogotovo).
Pa me zanima, da li je to najbolji odabir, ili ima neki mobitel koji također ima većinu tih funkcija (+ možda da je jeftiniji od iPhone- a)?
Ili da još malo pričekam da padnu cijene iPhone- a 2G (sad ih se jako teško nađe za 1500 kuna, a i ti su najverojatnije već prodani) u Hrvatskoj?
Također mi se sviđa N95 (koja se da naći za kojih 1500 kuna), samo nemam baš povjerenja u slide mehanizme, a nedostatak touchscreen- a bih mu mogao oprostiti zbog i Wi-fi- a, GPS- a, 5MP kamere i Symbiana.
Pa, ako je netko bio u sličnoj dilemi, ili misli da zna koji je najbolji u tom cjenovnom rangu.... :)
:respect: