Da li mi neko može pomoći kako uključiti onu opciju macro na sony h3 digitalnom fotoaparatu. Prošao sam sve u uputama sve podesio kako piše i kad idem uključit samo mi na ekranu napiše se MACRO IS INVALID. Molim pomoć
Printable View
Da li mi neko može pomoći kako uključiti onu opciju macro na sony h3 digitalnom fotoaparatu. Prošao sam sve u uputama sve podesio kako piše i kad idem uključit samo mi na ekranu napiše se MACRO IS INVALID. Molim pomoć
Ako se dobro sjećam, makro ne ide u zelenoj automatici, već u nekom od programa (P,A,S,M), ali sigurno piše u uputama, vjerojatno si nešto previdio.
postavio sam sve kako treba po uputama 10 puta sam pročito sijelu knjigu i nemogu nikako uključit macro. samo mi piše MACRO IS INVALID.
Pa zar nitko ne zna kako uključiti macro na sony-u H3. Dajte molim vas pomozite mi!!!!!
Pa ne shvacam u cemu je problem.
Ako si podesio sve kako pise u uputama, trebao bi:
- okrenuti funkcijski kotacic na aparatu na P
- pritisnuti gumb za Macro na straznjoj strani aparata ("lijevi smjer funkcijske tipke")
Nako ovoga macro funkcija bi trebala biti aktivna.
Ako i dalje ne ide, javi gdje je zapelo.
Ovo mi ne zvuci normalno.
Savjetujem da nazoves ovlasteni servis za Sony opremu i da im opises navedeni problem.
Ako je to nesto sto se znalo događati moci ce ti odmah dati kakvu informaciju, ako nije mozda ce ti reci da im dostavis foto aparat da pogledaju o cemu se radi...ali ovo sto opisujes definitivno nije normalno ponasanje.
Been in servis much? Me not. Ti odi servis.
Neznam, ja ga isto imam i meni radi micro, al mi se nece flash automatski više otvorit, pa ga sad moram kopat s noktima da iskoči <3
Jel postoji na kotačiću neki cvijet?