Dobio sam laptop, novi iz HG- spota, dosao sam doma stavio na punjac i probao upaliti, ali nece ni nakon 2h punjenja. Rekli su mi tamo da se mora nekoliko sati puniti, da bi se mogao prvi put upaliti, dal je to tocno?
Printable View
Dobio sam laptop, novi iz HG- spota, dosao sam doma stavio na punjac i probao upaliti, ali nece ni nakon 2h punjenja. Rekli su mi tamo da se mora nekoliko sati puniti, da bi se mogao prvi put upaliti, dal je to tocno?
onaj utor gdje ide punjac je zasvijetlio prvi put i nakon par minuta se ugasio, jos se "puni", ali se nist ne dogada!
Otkaci ga s punjaca,izvadi bateriju,i ponovno je vrati,te tek tad spoji punjac natrag i pokreni laptop. To su gluposti sta kazu da ga treba neznam koliko punit. Samo ga nemoj sad silovat dok se nekoliko puta ne napuni.
P.S Sretan rođendan! :beer:
hvala! :)
evo, probao sam to i kad sam stavio bateriju opet je zasvijetlila lampica kod utora, ali i dalje ne ragira kad stisnem gumb za paljenje
e da i palo mi je na pamet da ima nesto tipa HOLD jer sa strane ima neku rupu ispod koje je nacrtan neki lokot, ali se nist neda pomaknut
Onda ga napuni koliko su ti rekli,a ako ne ide,onda zvrcni glavonje u HG spotu pa ih pitaj,jer ako kreneš čačkat,mozes posolit garanciju... :)
Bas me zanima sta ce ti pametnoga imat za rec... :)
Kao i svako drugo računalo, tako i prijenosnik ne treba bateriju za rad ako ima struje! Izvadi bateriju, priključi prijenosnik na "punjač" i uključi ga. Mora raditi...
Ako ne radi vjerojatno je problem u "punjaču"!
to je nebuloza da treba se prvo puniti, ti scim ustekas ga na "punjac" automatski dobivas napon za punjenje baterije i napon za rad laptopa, možda baterija "šlusa" daj probaj bateriju izvadit pa na punjac, pa vidi dali se da upalit
Je li ti lampica svijetli ili samo zasvijetli pa se ugasi. Možda ti je punjač neispravan ili čak baterija. Ako je baterija tada će raditi bez baterije, a s baterijom može (a ne mora) raditi probleme. Inače još nisam vidio HP laptop koji se treba puniti prije prvog paljenja. Jedino je preporučivo prvo punjenje provesti do kraja, a ne dopola pa ga praznit.
Dva HP laptopa sam imal oba nova.
Probaj Laptop pokrenut sa ustekanim punjacem bez umetnute baterije,(tako sam vecinom doma koristil) ako tako ne radi definitivno ne valja punjac ili na samom Lapu nekaj ne stima.
ma nije mi se dalo natezat sa hgspotom i cekat da dode s popravka, a laptop mi je hiotno trebao pa sam uzeo 200kn jeftiniji acer i prezadovoljan sam