Pozz svima jel moze netko reci kako da vratim memorijsku karticu u stanje u kakvom je bila tek kad sam ju kupio. Ne znam sto da obrisem a sto ne?
Printable View
Pozz svima jel moze netko reci kako da vratim memorijsku karticu u stanje u kakvom je bila tek kad sam ju kupio. Ne znam sto da obrisem a sto ne?
Formatiraj je na mobitelu i gotovo!
Naravno ako želiš onakvu kao kada si je kupio sa mobitelom.
Ili je formatiraj na FAT32 na kompu ako nije bila uz mobitel.
Ali bojim se da nije to ono pravo pitanje!
Vjerovatno si zaključao karticu i zaboravio password i sada ti kartica nevidljiva na kompu-neupotrebljiva.
Ili se varam!?
:tclosed: :closed:
I?
Šta je bilo rješenje tvoje dileme????
Forumi služe i da drugi znaju riješenja pitanih problema!
Pokusao sam formatirati na kompu ali nije moglo zbog neke zastite (ni sad nemam pojma zasto) onda sam preko moba nesto ceprkao i formatirao je preko moba ali jos uvijek imaju neki podatci koji se ne mogu obrisati jer kako mi pise da ih ne mogu obrisati dok ih mob koristi (nemam pojma koji su to podatci i kako ih obrisati). Sada mi bar mob radi normalno:)
Pošto vidim da je riječ o mem. kartici ovdje, imao bih pitanje. Naime, imam nokiu N85 8G, novu kupljenu u Vip-u, zašto ne mogu vidjeti u galeriji (dakle na mem. kartici) glazbu koju prebacim preko usb kabla i PC Suita, nađem je samo preko eksplorera, kada prebacim pomoću blutootha, normalno je vidim, i kada otvorim mem karticu na istom mjestu je i glazba prebačena usb-om i ona s bluetoothom, napominjem da su svi fileovi u MP3 formatu.
[QUOTE=zok511;850824]Pošto vidim da je riječ o mem. kartici ovdje, imao bih pitanje. Naime, imam nokiu N85 8G, novu kupljenu u Vip-u, zašto ne mogu vidjeti u galeriji (dakle na mem. kartici) glazbu koju prebacim preko usb kabla i PC Suita, nađem je samo preko eksplorera, kada prebacim pomoću blutootha, normalno je vidim, i kada otvorim mem karticu na istom mjestu je i glazba prebačena usb-om i ona s bluetoothom, napominjem da su svi fileovi u MP3 formatu.[/QUOTE
zato sto trebas osvjezit music player