Dal ko zna di se moze downloadat gore navedeni program?Ili nesto slicno?
Printable View
Dal ko zna di se moze downloadat gore navedeni program?Ili nesto slicno?
Ako misliš na program s kojim bi radio teme za series60 mobove, ja sam ga bio skinuo nedavno, ali sam prekasno skužio da se radi o demou. A i kad sam vidio koliko treba raditi oke jedne teme, odustao sam. :) Radije sam poskidao sve što sam našao na netu.
ja sam novi sa s60 pa daj postaj stranicu gdje se mogu skinuti gotove teme. pliz
hrco što će ti theme kad ih n-gage ne podržava,a 2-3 programa koji omogućavaju prave probleme (provjereno)?
onda nista. mislio sam s60 pa to je isto ko i 7610 kaj ne??? osim u verziji symbiana
7610 koristi symbian 7.0 a sto se tice tema imas na forumu brdo tema vec otvorenih o tome.
Da. Na 7.0 se mogu mijenjati teme.
Mislim da Theme Studio imas na nokia.com tj. na nokia forumu,ali cini mi se da ne moze za WinXP (ipak proveri)
I na Symbian 6.0 se takoder mjenjaju teme ja na mojoj 6600 imam brdo.
Pa zar 6600 nema symbian 7.0 kao i 7610? Da SX1 ima 6.0, pa da se zato na njemu ne mogu mijenjati teme? Correct me ak sam u krivu.
Nisi u pravu. Tek kad installiras XP mozes koristiti Nokia Theme Studio. Ja sam 98 samo zato upgrejdovo. Jos radim svoju prvu temu.= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Ne ima 6.0= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Zbunj. Zbunj, double time.
7650,n gage,QD,3650,3660(ako se ne varam),sx1=symbian 6 (nema thema)
6600,7610=symbian 7 (ima theme)
Ma kakvu 6.0. To ima 9210i. 6600 ima 7.0, a 6630 cak i 8.0.
= Citat =:
Izvorno postao guzda
Tak da. Jer znam da na SX1 nisam mogao dodavati teme. Čak je postojala (ili još uvijek postoji) anketa da se to omogući. A da na N6600 je to moguće, kao i na N7610. Znači, ne koristei isti OS.
tako sam nešto čuo da i 9210i koristi 6.0,ali nisam znao za 6630i 8.0
Zasto meni pise 7.1 na mobu a ne 7.0?
Gdje se to uopste moze vidjeti? Samo na netu. U telefonu ja nisam nigdje nasao. To je mozda verzija softwarea.
RAZNO-Informacije i tamo mi pise
zar je bitno da li piše 7.0 ili 7.1?bitno je da je mobitel strava!
Nama vidljivih razilka između 7 i 7.1 sumnjam da i ima. Jedna od razlika između 6 i 7 je unošenje i mijenjanje tema.
O.k. onda nek je 7.0 meni dobro :)
drago mi je zbog tebe.
meni isto dobro i bez njih (ipak mi malo fale,al ne ide i ovce i novce).