-
n95 8gb vs i8510
vako zanima me sta vi mislite o ova 2 mobitela. koji vam je bolji, prednosti i mane. napisite koje iskustvo ako imate sa od ova 2 mobitela
ste se tiče mog iskustva
nokia mi je bolja po snimanju jer ipak ima 30fps a samsung 15 (ista je reza videa)
nokia ima los slajd a sa samsungom neman iskustva ali sumnjam da je los.
o dizajnu nećemo raspravljat jer tu su nedi bar po meni, ali to ovisi od osobe do osobe.
samsung ima 8 mpx, a nokia 5 ali to meni nije ni bitno meni je dosta i 3 samo minus ide obojci sta nemaju xenon flash.
i zanima me vase misljenje da imate priliku uzet 1 od ova dva mobitel koji bi uzeli ili da imate jedan od ova dva mobitela da li biste se minjali..????
-
N95 8GB sam imao nekoliko puta prilike koristiti i to mi je mobitel i kojeg volim,a i kojeg mrzim.Jako mi se sviđa odličan dizajn,veliki ekran ,puno memorije,dobra kamera.....
S druge strane neke mane su mi neshvatljive.Nokijin slide meni je jednostavno drugorazredan,cijeli mobitel škripi,grozno se uspori kad je memorija popunjena,a baterija iako jača od one na N95, ipak je preslaba.
INNOV8 sam samo jednom držao u ruci i oduševio se kvalitetom izrade,metalnim i vrlo atraktivnim tijelom uređaja,vrhunskim specifikacijama kamere.....
Jedino mi je neshvatljivo zašto nedostaje ksenon blic,a i Samsung kao proizvođač smartphonea ne kotira tako dobro kao Nokia.
Po specifikacijama su vrlo slični ,ali kod Samsunga mi je prevagnulo fanatastično kućište i zbog toga bi izabrao Samsung.
-
zbog toga i ja razmisljan preći na i8510, ako mi se ukaze prilika. iako mi se čini da san ja blje prosa od ostalih vlasnika n95 8gb, jer moj nije toko raskliman kao sta oni pričaju
-
evo vako zagrija san se za ovaj samsung (najvise radi kvalitete izrade)
da li ko uspoređivao kvalitetu i jačinu zvučnika s nokiom n95 8gb