Sve je prakticki u naslovu. Hvala unaprijed na pomoci...
p.s. mob je ''kupljen'' u t-scumu prosli tjedan (tj. nije jailbrejkan :) )
Sve je prakticki u naslovu. Hvala unaprijed na pomoci...
p.s. mob je ''kupljen'' u t-scumu prosli tjedan (tj. nije jailbrejkan :) )
Imas u AppStore aplikaciju Discover koja je free. iPhone ti mora biti na wlanu kao i pc, i nakon sto pokrenes discover na iPhoneu napisati ce ti koju adresu moras upisati u svoj browser na kompu. Nakon toga vrlo jednostavno prebacujes dokumente, kreiras nove foldere, itd.
Ja tu aplikaciju koristim skoro svakodnevno.
Eto, nadam se da sam ti pomogao.
Da, Discover je najbolja aplikacija za prebacivanje, a i odlično služi kao preglednik dokumenata :)
Ja imam Quickoffice na iPhone-u.
Stvar radi vrlo jednostavno kao i navedena aplikacija.
Bitno je samo da računalo ima wlan. U browser se ukuca ip adresa koju izbaci Quicoffice na iPhone-u i to je to. Otvori se korisničko sučelje u kojemu je popis svih dokumenata koji su na iPhone-u. Vrlo je jednostavna manipulacija datotekama. Dakle spajaš se s bilo kojim računalom koje ima wlan mogućnosti i nije vezano uz iTunes. Odlična stvar također.
A sam Quickoffice ima fantastične mogućnosti rada s datotekama, kao i velik asortiman podržanih datoteka. Prava fantazija za uredskog čovjeka.
Ja imam nejailbrejkan iPhone, a Quickoffice sam platio nekih 19 dolara ako se ne varam. Moram priznati da vrijedi svake lipe, odnosno centa.