Akcija - uzmi svoj komad kolača - gorki kolači?
pozdrav :)
ovako, krajem prvog mjeseca su me zvali iz te-koma da je i moja selendara dobila mogućnost maxadsl-a. početkom drugog mjeseca, stari je uzeo paket od 10 gb, ali na preporuku ujaka (na principu preporuke radi ta akcija) i znači da sam dobio mjesec dana flat-a za 0,50 kn...
eh sad.. paket mi je stigo prije papira (13.02), pa sam ja nazvao te-kom gdje su mi rekli korisničko ime i password.. odmah zatim sam pitao čovjeka, kak mi sad flat vrijedi, s obzirom da mi je paket došo sredinom mjeseca... kaže meni lik, da ako ga aktiviram odmah, vrijedit će mi do kraja mjeseca.. ili mogu čekat pa prvu konekciju napravit početkom trećeg mjeseca, te tako imat čitav mjesec flat... isto tako mi je reko da za par dana na korisničkim stranicama budem vidio do kad mi flat vrijedi...
dani su prolazili i eto do danas sam naštancao 40 gb.. ali tek danas (ili jučer... ovih dana ugl) su mi napisali do kad mi vrijedi paket.. da bi stvar bila gora, piše mi da imam paket 10 gb i da mi vrijedi do 28.02. :hm: flat se nigdje ne spominje
jel to kod njih greška ili ću ja fakat dobit račun od 700 kn idući mjesec?? stari će me razapet...
pomagajte ljudi ;D
fala