Bok,
zanima me koji se mobiteli najviše kupuju ?
znači koji su najviše popularni ?
nije bitno na starost ...
hvala
Printable View
Bok,
zanima me koji se mobiteli najviše kupuju ?
znači koji su najviše popularni ?
nije bitno na starost ...
hvala
Najprodavaniji mobitel svih vremena je Nokia 1110,prodana u preko 200mil. komada,Moto RAZR u preko 100mil. komada.
Od novih odlično se prodaje 5800XM(oko 1mil.),iPhone(ne znam točan podatak)i
mislim da je i K800 prodan u nekih 35mil. komada.
krivo sam se izrazio :tomato: sorry :banme:
Koji su najpopularniji mobiteli u hrvatskoj ?
Znači koji se najviše kupuju ?
N95
N95 8gb
K850i
itd....
koji još ?
slazem se s frishom....gledaj,npr. veliki operateri kupuju telefone za svoje pakete,u njihovim paketima mozes kupit telefone do npr 2000 kn a sve ostalo ide pod pretplatu ili slobodne uređaje i normalno kad su velike akcije,da ce npr. t-mobile uzet 100 000 komada nokie 1100 a ne n95 jer ipak vecina ljudi koristi takve telefone,nemoj se ti racunati po tome sta ovdje forumasi furaju,ipak je ovo forum o mobitelima pa nije cudno..
k750 bi definitivno stavio na tu listu jer je najčešći mobitel koji san viđa uz svepopularnu 3310
Kod nas u prepaid ponuda operatera jako su popularni Samsung D900,SE k800,Nokia 6300 i jeftiniji poput 3110c i SE T303,kojeg je jedno vrijeme bilo nemoguće pronaći zbog velike potražnje.
Također je jedno vrijeme jako popularan bio i K750.
t610, t630 i k700.......svaka šuša ga je nosila oko vrata! bluvalo mi se od ti modela. od ta tri modela.. t630 je bio izrazito popularan, nešto kao 3310 u svoje doba.
ok. hvala puno na odgovorima.. to me je zanimalo.
daj m samo recite koji su najpopularniji u skupnini skupljih
mobitela kao recimo n95.
hvala
http://www.gsmarena.com/stats.php3
ja mislin da ovo dovoljno govori
A mene zanima zašto je to toliko važno.
Teško će ti itko reći taj podatak, jer bi on trebao biti službeni od svih operatera i proizvođača uređaja. Sve ostalo su nagađanja.
I možeš malo lakše sa lupanjem po thanks gumbu. Nema potrebe.
Samsung E250 je također bio jedan od najprodavanijih mobitela kod nas.
Sto se tice skuplje klase,od svercera sam dobio informaciju da je najtrazeniji model bio N95 obična ali i 8GB, no to je bilo prije pocetka ove godine i pojačane krize.
Sada stvari stagniraju pa popularnost opet dobivaju oni najjeftiniji modeli.
Ali su u hrvata uvijek najpopularniji skupi modeli i onda dobijemo one slučajeve kad vam na ulici netko sa Nokiom N95 dođe žicati za poruku jer nema kuna na računu.
Tragično,tragično... (c) gosp.Omar - Svi mrze Chrisa
Evo što ja mislim, i za jeftinije i skuplje.
Jeftiniji:
Samsung: E250, D900i
Sony Ericsson: K800, K750, K610, K700, T630, W910
Nokia: 6288, 3310, 3110c
Skuplji:
NOKIA N95 i N95 8GB, te SE K800, K750, K700 i W910 dok su bili novi. (Tad su bili hi-end.)