Evo ja i član .:Tails:. imamo svoj logo i ja bih ga htio malo unaprijedit.A unaprijedio bih ga tako da se znak i sve to tako nešto;D.Pa ako neko zna koji bi program to mogao.I da važno mi je da je Freeware.
Printable View
Evo ja i član .:Tails:. imamo svoj logo i ja bih ga htio malo unaprijedit.A unaprijedio bih ga tako da se znak i sve to tako nešto;D.Pa ako neko zna koji bi program to mogao.I da važno mi je da je Freeware.
Super si nam ovo objasnio.
A kaj bi ti točno s njim? Animirao? Za to imaš Blender koji je open source, ali za rad u takvim programima morat ćete sjest i zagrijati stolac. Ili što god na čemu ćete već sjediti.
Nije mislio na 3d modeliranje vec izradu animacija ^^
Sumnjam da ces to freeware nac a da je bolje od painta =)
A što piše u naslovu teme?
I za izradu 3D animacija moraš znati 3D modeliranje.
I ima sasvim dovoljno free i dovoljno kvalitetnih aplikacija za grafiku i animaciju.
Naslov bi trebao biti za GIF animacije (bar prema njegovim opisanim potrebama)
Zašto, kada toliko stranica ima za skidanje full programa. :bat:
Ja koristim Ulead GIF Animator 5 uz pomoć jednostavnoga PhotoFiltre !
EDIT:
On bi ovako nešto??? http://slike.hr/slika/ug084fde0.gif
@F.E.A.R.: Samo da odvojimo ta dva pojma 3D i 2D... Ovo gore je "klasicna" 2D animacija i u njoj nema nista 3D... frish ima pravo, za 3D animaciju moras dobro zagrijati stolac kako napravio nesto slicno ovoj animaciji koja je gore prikazana...
To sto ti govoris su efekti koji daju dojam 3D i nemaju veze sa 3D animacijom...
Naslov definitivno ne odgovara onome sto autor teme trazi...
Ono odgovoreno i zaključeno na kraju nema veze sa naslovom i upitom u prvom postu.