ovako mene zanima kako ja mogu ici na internet na ovom mobu, jel ikako moguce ici preko kompa, znaci spojim s kompom i surfam na mobu ?. ako nije jel je moguce kupiti neki paket za mjesecno placanje za internet ili ?
Printable View
ovako mene zanima kako ja mogu ici na internet na ovom mobu, jel ikako moguce ici preko kompa, znaci spojim s kompom i surfam na mobu ?. ako nije jel je moguce kupiti neki paket za mjesecno placanje za internet ili ?
Taj model nema wi-fi i na internet možeš jedino preko njega samog, odnosno preko mobilnog interneta. Opcija ti je 10 MB za 10 kn i to ti je više nego dovoljno za povremeno chatanje, slanje i primanje emailova.
ok, ali nemoze li on nekako preko usb-a ? ja sam tu nesto pokusavao ali mi bas i neide dode do PPP-a ;) i neide vise, ako nemoze znaci to ostaje mi jedino da uzmem taj mobilini internet ?. zato sto zelim onak preko usb-a samo da vidim nesto ;)).
e i da i kako kupiti tih 10 mb 10 kn zelim otici na onaj lgmobile.com huh i takoder ovaj je tele 2 i zato sada trazim da ga dekodiram ali sumnjam da ce ici ;).
Nisam siguran da ćeš uspijeti preko kabela se spojiti na net, ali ako si na Tele2, a vjerojatno jesi ako ga nisi uspio dekodirati negdje, onda imaš temu o mobilnom internetu i kako ga aktivirati. Uostalom, sve ti je na teletovima stranicama.
Ako nisi uspio naci evo link:
http://www.tele2.hr/mobilni_paket.html
imam blutut na kompu,jel se može povezat cookie s kompom prek blututa i onda ić na net???
Ne. Takvo što nije moguće. Da Cookie podržava wi-fi, to bi bila druga stvar. S bluetoothom možeš samo povezati mobitel s računalom, te prebacivati podatke i sl., internet surfati tako ne možeš. ;)
moze se nekako preko kabela na net, na mobitelu ima u opcijama ovako za namjestit > Povezivanje > USB povezivanje > PC internet... cemu to sluzi ako ne za spajanje na internet preko PC-a.. samo treba skuzit kako .. xD
...to ti je opcija za korištenje mobitela kao modema tj. da RAČUNALOM ideš na net preko mobilnog interneta (tamo gdje nemaš fiksni dsl itd.) a ne ovo što si ti napisao...
SHVATI - NE MOŽEŠ SE SPOJIT NA NET NA TAJ TVOJ NAČIN!
Neznam za konkretno lg-a ali ja recimo na sonyu mogu bez problema i kabelom i bluetoothom šarat po netu, opisao sam kako se to narihta u temi o v640i, potraži moje postove
Ako telefon podržava pan (personal area network tad to mora raditi) kvaka je da bluetooth dongle na pc-u mora koristiti widcommove drivere tj. software koji omogućuje vezu na internet i u suprotnom smjeru od onog pc-mob kad pročitaš moju litaniju sve će ti biti jasnije.
Ali ako platforma ne podržava pan konekcije onda je kolega ispred u pravu i možeš to zaboraviti, budući je uređaj nov ako lg drži korak sa sonyem onda bi morali i njihovi uređaji podržavati takve bluetooth konekcije. Drugo što je važno da čip na uređaju podržava widcommov software, a to mogu oni koji koriste broadcommov čip ond atreba ubiti standardni bluetooth driver od windowsa deinstalirati software prilagoditi widcoomov software izmjenom info filea da prepozna dongle za koji nije pravljen tj. s kojim nije kupljen instalirati ga cracknuti i onda je stvar vrlo jednostavna na telefonu se podesi samo d aza spajanje na net koristi pan konekciju. Detalje kažem potraži u mojim postovima na temi o v640i
dali se neko uspio spojiti na net preko bluetooth-a sa cookiem