Da li ima ovog računala za kupiti kod nas?
Printable View
Da li ima ovog računala za kupiti kod nas?
Nyet. Kažu u Mikronisu da će biti dostupan negdje u veljači/ožujku. Lenovo je katastrofalno spor s launchom IdeaPad serije i u EU (trenutno dostupan u Njemačkoj i Francuskoj), tako da radije uzmi neki od konkurentskih modela ako je hića za netbook.
Nije sila, obećao sam ženi mali laptop (veći joj niti netreba). U svoj toj hrpi Lenovo mi se čini kao "best buy" (i sam nakon prelaska na lenovo prijenosnik uživam u prijenosnicima), Dobio sam odgovor od Lenova Hrvatska da bi mogao krenuti u 4 mj., budem ga čekao
Ja bih si kupio nešto slabiju verziju Ideapad S9, uopće mi nije hitno, ali me zanima koji je u klasi netbooka najisplativiji po cijeni i performansama. I jel tko zna koliko će S9 otprilike koštati jer na Lenovo stranici ne piše isto kao i u VIDI-u?
Mislim da je Acer Aspire One D150 trenutno best buy u netbook klasi. Specifikacije npr MSI Winda ispod 3 soma kuna. Uopće nije loše
Uzeo S10e prije par dana. Uglavnom, prvi dojam jako pozitivan, jedino me glossy ekran i nedostatak BT-a malo bodu u oči. Kućište izgleda jednostavno i elegantno te odaje dojam robusnosti, nema nikakvih škriputanja i ostalog. Tipkovnica je OK, plitkog hoda. Mislim da za ostatak hardvera ne trebam trošiti riječi, jer je standardan za netbook klasu. Jedino iskače maleni SSD na kojem je OS (XP se digne u roku 15-ak sekundi :)). Baterija traje cca 2.5-3 sata (3 ćelije). Uglavnom, sasvim solidan laptopić, preporučio bih ga
@ Balkanac
ajde nabaci jedan mali review ako ti nije problem, baš me zanimaju dojmovi iz prve ruke... a i slike bi bile super ako možeš