U kojem formatu mora bit video, u običnom MPEG4/MPEG2 ili u onom *.3GP ako u ovom zadnjem s čim prebacujem ove *.avi i ostale filmiće u taj *.3gp format??
Printable View
U kojem formatu mora bit video, u običnom MPEG4/MPEG2 ili u onom *.3GP ako u ovom zadnjem s čim prebacujem ove *.avi i ostale filmiće u taj *.3gp format??
.3gp format, i najjednostavnije pretvaraš sa Nokia Multimedia Converterom
imap neki link za taj nokia..., mene jednostavno nešto kenja tamo i neće skinut :-/
A mozda jos bolji je Quick Time PRO. Pazi naglasak na PRO. Quick Time (QT) imas na svakom CD-u uz neki casopis. Ali da bi "obicni" QT postao PRo treba serijski broj koji nadjes na ASTALAVISTA pretrazivacu. Sa njime mozes mijenjati vise stavki nego li sa Nokia MC... Javi ako uspijes!!!= Citat =:
Izvorno postao Cele303
Najbolje rijesenje do sada na koje sam naisao.........
A evo jos jedan program na ovom linku:
xmpegable X4 live
Program je takodjer demo ali ASTALAVISTA rijesava i to. :spin: :thumbup: :) ;D :comp: :cool: :bunny:
Prava stvar!!!! Radi ko zmaj!..........probacu i QT Pro..........obavezno.......
Hvala
Ne znam jesi li citirao krivo, uglavnom, znam za Quick Time Pro, imam ga, ali moj odgovor je glasio da je najjednostavnije sa Nokia Multimedia Converterom, a sad, ako netko voli điđe miđe s postavkama slike i zvuka, onda su tu bolji drugi alati...= Citat =:
Izvorno postao merlin10
QT pro mi sere i neće otvorit MPEG2 file, a sve sam update-o sinoć??
Netko bi mozda sa satelitske direktno u QT? E pa na puno foruma kazu da bi trebalo raditi i meni nekad proradi. No u vecini slucajeva stvar je kao i kod tebe. Ali dok radi radi kak treba,al kad nece onda kad bas trebas nest na brzinu.= Citat =:
Izvorno postao Ranger
A onda uzmi Virtual DubMod pa pretvori MPEG2 u AVI pa onda sa nekim programom u *.3gp ili *.mp4 .....Usput odmah promijeni i rezoluciju filma pa da to lijepo izgleda. A ne kao sa NMMC-om.
Cele303 isprika u pravu si, NMMC jest najjednostavniji ali.........i to ima svoju cijenu. Ajde iskreno,kako zvuci i izgleda filma na Motoroli obradjen sa NMMC-om?
Katastrofa je preblaga riječ za kvalitetu obrade NMMC-a :) Ali to meni ne predstavlja neki problem s obzirom da je riječ o telefonu i zajebanciji s filmićima. Kad je riječ o dvd i divx filmovima, tu sam totalna picajzla :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao merlin10
ma znam ja to , s virtual dub-om i sličnim to i radim ( već dugi niz godina) al čisto me zanimalo ima li neki direktni način.= Citat =:
Izvorno postao merlin10
E koliko ja znam za sada bas nesto i ne ide. Navodno nesto ima na Linuxu da radi direktno,ali i ako postoji opet moras imat dva OS-a pa je upitna isplativost takvog posla...Za Windoze nisam čuo nista.
najjednostavniji je qt player samo je spooooooorrrrr.
problem je što mi QT neće prepoznat ni AVI ni MPEG/MPEG2??= Citat =:
Izvorno postao sparco_zd
stavi dolje kad otvaraš na >>all files<<
pa naravno da jesam, al on ga nepropznaje eto zvuka a slike nigdje kužiš.
A da nisi zaboravio staviti MPEG2 plugin za Quick Time??= Citat =:
Izvorno postao Ranger
Kontaktiraj me na e-mail ako ga trebas.