Pozdrav.
Prije 6 mjeseci sam produžio ugovor na 24 i uzeo novi mob 6650. Sad mi je zapela za oko 5800xm pa me znaima kakve su mi opcije za što jeftinije proći. Također sada imam preko 6000 bodova. Da li mogu nešto iskemijat i kako :) ?
Hvala.
Printable View
Pozdrav.
Prije 6 mjeseci sam produžio ugovor na 24 i uzeo novi mob 6650. Sad mi je zapela za oko 5800xm pa me znaima kakve su mi opcije za što jeftinije proći. Također sada imam preko 6000 bodova. Da li mogu nešto iskemijat i kako :) ?
Hvala.
teško da ćeš išta iskemijati sa svojim ugovorom.
Jedino ga možeš produljiti 3mj prije isteka ugovora.
prije toga ništa...
A koliko mi je poznatno, same bodove ne možeš mijenjati za mobitel, tj za popust za mobitel, bar ne prije isteka ugovora (tj 3mj ranije)
Još jedan primjer "nvaukao sam se na uređaj, prodat ću dušu vragu".
Za tvoje dobro, mislim da to ne možeš izvesti osim da uzimaš novu pretplatu.
Sad se zapitaj da li je taj mobitel toga toliko vrijedan?
Ma nisam toliki lik da radim novi ugovor il šta ti ja znam, mislio sam da imam neku opciju al nema veze.
btw. da ne otvaram novi topic, kad bi recimo prešao na tele2, koja je procedura sa raskidom ugovora i koje su eventualne posljedice? Koliko sam čuo ako raskinem nemogu prebaciti broj?
Hvala.
Broj se moze prebaciti , ali prvo moras isplatiti pretplatu koja ti je ostala , nedavno sam to radio za poznanika , uglavnom hrpa papira i par odlazaka u t-centar ...
Naravno da se bodovi mogu zamijeniti za novi uređaj i bez produljenja ugovora ili sklapanja novog ugovora! Otvori Cjenik uređaja za članove T-cluba http://www.t-mobile.hr/2/20-30-04-00-00.asp i prati korake...
1. Zamijenite bodove za popust pri kupnji novog uređaja: (odaberi) -> bez produljenja ugovora.
2. Odaberite modele čije cijene želite vidjeti: (odaberi mobitel)
3. Kliknite: Pošalji
4. Klikni na bilo koji tarifni paket i pokazati će se cijena uz zamjenu 6000, 12000 ili 18000 bodova.
"Cijene su u kunama, PDV uključen. Uređaje možete platiti obročno, do 1000 kn u 3 obroka, od 1000 do 2000 kn u 7 obroka, a od 2000 kn na više u 10 obroka."
Evo cijena za Nokia 5800 XPressMusic:
6000 bodova: 1798,00
12000 bodova: 1398,00
18000 bodova: 998,00
Cijena uređaja: 2198,00