sva 4 ventilatora se uredno okrecu.
sapphire ati radeon x1650 pro
intel pentium d945 2x3.40 ghz
Ati mi izbacuje temperaturu. sta mi je ciniti ?
Printable View
sva 4 ventilatora se uredno okrecu.
sapphire ati radeon x1650 pro
intel pentium d945 2x3.40 ghz
Ati mi izbacuje temperaturu. sta mi je ciniti ?
Jesi li siguran da je u pitanju 106˚C?
da sigurna sam.. eno u ati control centar tak nest .i oslo je u crveno kao kazaljkica neka.. pise da je 103 C... sad sam ga gasila pa je pala temperatura.. sad ce opet .. max je bilo 110.... a na 110 je pištao.. i bilo je upozorenje da radi preko temperature... a pištanje je bilo isprekidano..
Stavi nove drivere....
I CCC...
Možda se ventilator presporo vrti? Da li si prčkala nekaj po ATI Tools? Probaj malo očistiti ventilator... Možda senzor krepal?
Ako nakon ciscenja ventilatora temperatura ne padne,morat ces mijenjat ventilator. To ne moze biti do drivera,osim ako se ne bavis OC-om grafike u sto sumnjam...
...ili se odspojio kabel na matičnoj...
Sad ako ti je komp na stolu i nije propalio dasku te propao sve do susjeda - definitivno imaš grešku sa mjernim mjestom...
I kako se doticna graficka kartica napaja? S napajanja ili s ploče?
ne znam, evo sad sam ga cistila pa cu vidjet kakva ce temperatura bit.. ako ne .. ima za 350 kn nova i dobro :D
ja bi rekla da se napaja s ploče
EDIT.. eno u roku 3 min skocilo na preko 100...
Ako je pod garancijom,vracaj im da srede,a ako nije,promijeni ventilator,ili bacaj dok nije kasno...
garancija istekla u 7.1 tak nest.
http://img266.imageshack.us/my.php?i...sc05759pe2.jpg
on ima ta tri ventilatora nekakva, i ima na grafickoj jos jedan... ne znam di stavit vise :D
Jedan je na napajanju,jedan hladi procesor,a treci je na straznjoj strani kucista,jos i grafa ima svoga.... Neznam kako je podesen taj na straznjoj strani kucista,jer moze bit da sise zrak izvana i salje ga unutra,a opet moze bit da vuce zrak iznutra i ispuhuje ga van,sto bi po meni bilo bolje s obzirom na mnostvo ventilacije u kucistu. Pokusaj jos otvorit skroz kuciste pa pratit kako ce se kretat temperature...
pa i otvoreno je skroz
Onda drugi ventilator na graficku,ili s njom u smeće...
plavi ekrancic :D
hardware malfunction call you hardware vendor for support the system has halted
u smeće
Posto je sve jasno,tema ide po kljuc...
:tclosed: