-
Sta mislite o avatarima velicine 101 x 80 . . . . ili bi htjeli da max bude 65 x 65 . . . .
ovo je velicina 101 x 80
http://www.server1mms3.com/data/ericsson/9411.gif
I znam da se slika moze smanjit ali onda izgleda ruzno . . . i Glasajte SAD . . . Imajte na umu da cete i sami doci do toga kada ce te moci stavit svoju sliku kao avatar . . . :o :p pa sta bi htjeli 65 x 65 ili malo vece 101 x 80 ? :cool: iako nije velika razlika . .. :angel:
-
Dobar ti je budući avatar! :flame:
-
P4e radi na popularnosti... ;D
-
Ma ne mogu vjerovat čime se sve služi kako bi došao do tih 101x80!! :D ;D
-
Evo pogledajte isti forum kao ovaj ali u drugim bojama . .. . i sta mislite .. . . nebi bilo lose malo promijenit boje . . . vec mi dosadila ova siva, svjetlo siva i ljubicasta . . . .
FORUM
-
A vidi postove! Ova boja manje bode za oči.
-
ma znam, ali nebi bilo lose malo promijenit boje, zar ne ?
-
ma ovako je dobro,zasto nesto mjenjat samo radi promjene(koja na kraju ispadne losija)
-
Ja sam se baš naviko na ovu boju i sad mi se baš sviđa :D Inače, nisam za promjenu boje, samo je forum malo prespor... :(
-
-
mozda ti veza spora . . .
-
e za dsl ne kanim davat 400kn
-
DSL još nisam dobio!! :( Papci su mi poslali pismo kako ne mogu stavit DSL na moju lokaciju jer nešto bla bla bla, ser ser ser... čisti idioti!!!
-
možeš ubrzati forum da u svojim korisničkim opcijama staviš da ti se prikazuje npr. 10 postova po stranici pa će se brže učitavati.... samo ćeš više puta klikati dok pročitaš sve ;)
-
-
ico ak ti nemreš dobit dsl u zgb-u onda ja nikad neću dobit u klc-u!
koji je to banč of luzrs!:lol:
-
Ma budale!!!! Prvo su mi srali kako ne mogu dobit ISDN bla bla bla, i onda ga donjeli i kao da ništa nije ni bilo. Sad opet seru kako DSL ne može na sve lokacije, bla bla bla... i poslo ih ja u qurac i reko ajd bok DSL dok mi ne jave da ga napokon mogu dobit :( :angry:
-
ova tema ode offtopic, a interes za veće avatare i nije prevelik. svega osam ljudi je uopće odlučilo glasati na tu temu pa ja tako zatvaram, a avatari za sada ostaju 65x65....