-
iPhone 3G unlock problem
Vlasnik sam iPhonea kupljenog u Tmobileu i imam problem nakon jailbrejkanja (po uputama) te instaliranja yellowsn0w i dalje radi samo original Tmobileova kartica!?!
- Na uređaju (model MB497CR) bio je isporučen sw 2.2 (5G77), proces jailbrejkanja s QuickPwn 2.2.5-2 prošao je uspješno i iz Cydie instaliran 0.9.8 yellowsn0w te konacno uređaj je rebootan i samo radi originalna kartica, znaci unlock nije proradio?!
- Stavljanje i vraćanje airplane moda kao i 3G moda nije dalo rezultata, telefon je barem 30tak puta rebootan...
Šta mi je činit?
Hvala!
-
Obrisi yellowsn0w i probaj opet ovako:
1. ukljuci 3G
2. instaliraj yellowsn0w
3. iskljuci 3G
4. restart iPhonea (znaci ne obicno gasenje!)
5. kad se telefon pokrene opet, izvadi SIM karticu
6. cekaj 60-ak sekundi pa ubaci karticu
7. morao bi dobiti signal, nakon toga mozes ukljuciti 3G.
Ako ne radi, ides do koraka 5., zatim mala promjena, ne ides na korak 6. nego resetiras networks settings, upalis Airplane mode, cekas minutu, vratis SIM, iskljucis Airplane mode.
-
Hvala, probat ću!
Samo mala nejasnoća da budem siguran: korak 4. je procedura s home i sleep/wake tasterima? I da li radit cijeli postupak s orginalnom karticom (jedinom koja funkcionira) ili s lockanom - onom koja bi tribala proraditi?
Hvala!
-
Imam i ja problem sa tim otkljucavanjem. Kupio sam ga od prijatelja kojem su otkljucali iphone u t-mobileu i imao je software 2.2.0. Onda sam probao jailbreakat po uputama sa iclarified. Nije mi uspjelo zato sto je svaki put javljao neki error. Pokusao sam otvorit quickpwn i on mi je bacao application error. I onda sam na kraju samo stisnuo restore preko itunesa i update i to je uspjelo i on mi je sad nabacio 2.2.1. software na njega.
Zanima me da li sam sad zeznuo bilo kakvu mogucnost softwareskog otkljucavanja ili ipak ima jos kakv nacin da ga otkljucam?
Unaprijed hvala!
-
@vprit...
Ja sam do sada to radio s karticom koja ne radi na iPhoneu, a zatim je radila svaka druga kartica...
@MaceG
Nazalost ti si se skroz zeznuo, sada ti je jedina pomoc RebelSIM kartica koja "world-first" moze "dekodirati" iPhone s baseband 2.30.03...
Softverski unlock ti nece pomoci.
-
@sezam
Proradilo je nakon 4. koraka i potom radi i 3G!
HVALA!
-
Caka kod ima mreze nema mreze je da kartica mora bit bez pina
Znaci korak 1 i 2
3. svaki put kad se mijenja sim ugasit uredaj potpuno posatvit SIM ponavljam bez pina i upalit uredaj.
100% provjerena metoda. Ako imate TELE2 bilo koji servis Vam moze iskljucit pin
-
3. Nema potrebe, barem iz mojih iskustava. Do sad (na 10+ telefona) nije bilo problema kod izmjene SIM kartica... Jedino ako kojim slucajem NE RADI, onda reset.
Takodjer, s T-Mobile karticom koja ima PIN takodjer radi. Danas sam je slucajno ubacio i radilo je. (zadnja verzija yellowsn0w-a).
-
Hi
Pozdrav !
Ja imam QuickPwn for 3G iPhone. I preko iTunes upgrade version to "iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw " i sve je proslo Ok. Tel nije ni bio zakljucan. Vec sam zeleo instalirat VIdeo recorder.
E, poslije.
U QuickPwn to unlock, tada mi je napisalo da ne podrzava verziju 2.2.1 for iPhone !
Zato sam ponivo na iTunes probao upgrade, na verziju " iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw" i sve lepo krene i na kraju ispise error ! I zakljuca mi telefon !! Samo iTunes on screeen !
Kako da upgradujem na " iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw" jer sada nemam nista.
Help !!
-
ouch...
čak i mene boli .... uf, lock/unlock break/jailbreak ... ne hvala
-
Najbolje javi se nekom tko se bolje razumije.
Mozes i meni poslati telefon, besplatno cu ti srediti softverski problem.