-
SMSMail opcija (TMobile)
Naime,
na t-mobile meniju, onome koji je u kartici ;)
posotoji opcija smsmail, lijepo odeš u nju, napišeš email na koji hoćeš poslati, naslov i poruku i šalješ..
kad pošalješ poruku, tvoj email je 385xxxxxxx@sms.t-mobile.hr i to ima svaki mobitel, dakle, svaki t-mobile broj ima svoju email adresu.
no, sad me zanima, probajte dakle, sa nekog drugog maila poslati mail na taj mail (385xxxxxxx@sms.t-mobile.hr) pa ćete vidjeti da li ćete dobiti izvješće da poruka nije isporučena ili ćete dobiti sms poruku na mobitel od broja 100 i i subject i header od tog poslanog maila..
imam dva broja, na jedan ne dobijem poruku od tog broja 100 a na drugi dobijem..
pa da vidim, da li su ukinuli tu opciju ili se još nešto treba posebno aktivirati
inače stvar je dosta praktična, samo si presumjeriš mailove na taj broj/mail i svaki put kad ti nešto stigne, on te obavijesti
*ovi x-evi su inače vaš broj, da nebi bilo ;)
-
da, ni meni ne radi mail to sms smjer...
-
više mi ništa tu nije jasno, na jednom radi, na drugom ne...ah, t-mobajl...
a da ne pričam da me u szk nisu poslali u pm, on je terao svoje ja svoje, i onda sam odustao od objašnjavanja i svega :D
-
@therrlu
Pogledaj ovdje:
http://www.t-mobile.hr/2/20-20-40-40-00.asp
a mozda je ova druga kartica kod tebe ovo:
"Slanje e-mail poruka na Simpa broj kao SMS nije moguće."
-
spasiše me...samo je trebalo aktivirati tu usluga, hvala puno ;)
-
Zna li netko koliko naplaćuju aktiviranje ove usluge? Na stranici ništa ne piše, a dobit živog čovjeka u službi za korisnike je nemoguće... :dunno:
-
evenutalno, da ti naplate poslanu poruku i to je to
-
Ne naplacuje se nista.Jedino kada ti saljes sms u obliku maila, naplate ti cijenu sms.
-
Pozdrav...
Još do jučer mi je na mobitel stizala obavijest u obliku SMS-a od broja 100, da sam dobio mail (gmail koristim). Čak sam mogao i vidjeti od koga je, subject, odnosno prvih 160 znakova...
U gmailu mi je podešeno proslijeđivanje na xxxxxxxxxxxx@sms.t-mobile.hr
Gledam na njihovoj stranici, ta usluga SMSM@il za SIMPA korisnike,ne piše ništa o aktivaciji. Isto tako kada uđem u moj.t-mobile.hr, ne vidim nigdje opcije vezane sa taj SMSM@il, niti ta imam neki inbox ili nešto slično...
U čemu može biti problem? Ili je možda sve to samo privremeno
I kad dobijem mail na gmail, dobijem još i dodatnu obavijest:
This is an automatically generated Delivery Status Notification
Delivery to the following recipient failed permanently:
xxxxxxxxxxxx@sms.t-mobile.hr
-
hmmm, možda su ugasili za simpa korisnike tu opciju, ja uredno danas dobivam poruke za mail koji mi stigne
-
U međuvremenu sve proradilo...očito je bilo nešto do njih...
-
Bilo je nekih problema jučer i za pretplatnike, ali kratko je trajalo