[HTC Touch HD] iz Vip ponude
Prvo pozdtav, novi sam na forumu iako ste mi par puta pomogli svojim savjetima. Hvala.
A topic će (nadam se) pomoći onima koji su kupili HTC ili neki drugi Win 6.x uređaj u Vip centru, konkretno sam uzeo ovog na Easy + promo tarifi bez mjesečne obveze (samo radijska frekv) za 3291,00 kunu. Ne koristim Vip nego Tele2...i već se dan ipol mozgam i ubijam jer internet preko gprs/wap konekcije nikako neće da proradi a sve su postavke unešene ispravno. Instalirao sam i one .cab postavke koje je netko stavio na forum...baš za Tele2...i ništa. Opera javlja grešku u konekciji...a IE ništa, samo pokaže 0kB i stane.
Problem je riješen reinstalacijom Windowsa (lol, nisam baš mislio da ću to morati i na mobu raditi) a ja sam išao preko izbornika...imate opciju Clear Storage iliti prevedeno na naški Izbriši Pohranu. Možete taj hard reset napraviti i pomoću kombinacije tipki. Proces traje 6-7 minuta, nakon toga još 5 minuta da vam se dovrši instalacija i da odaberete jezik...i to je to. Jedino tako...i samo tako. Vip je izgleda nešto blokirao unutar samog OS-a i uređaj odbija konekciju preko ičega šta nije njihov podatkovni server. Sve sam njihove postavke obrisao...ali svejedno je obijao i javljao grešku.
Sad idemo dalje...instalirati navigaciju. Jučer sam stavio Garmin XT i AdriaRoute 2.20 ali mi auto pokazuje van ceste...i nešto ne štima. Usput, mislim da mi karte nisu ispravno krekane...kao da ih nema. Ponovit ću danas, ako ne uspijem onda idem probati s Igo8.