-
Zamrzavanje kompa
Evo opet me nesto komp zeza....
sve je super rasilo i sad odjednom mi se poceo zamrzavat komp.....
kad nesto radim samo sve stane, ako muziku slusam onda pocne zujat i zablokira i muziku.... nema nekih odredjenih vremenskih razmaka izmedju zamrzavanja... nekad prodje 10 minuta, a nekad po 3 sata normalno radi....
do cega bi to moglo bit???
konfiguracija je sljedeca:
AMD Athlon Dual Core Processor 4850e
Apacer DDR2 800 MHz 2 GB
MSI K9A2GM-F V3, AM2+ motherboard
Seagate Baracuda 320 GB SATA disk
nVidia GF7300LE graficka
-
...provjeri konektore da li su svi na svom mjestu...
...provjeri da li ti hladnjak sjeda ia proc ili se pasta odlijepila...
...očisti sve ventilatore...
...odmakni komp od svega na najmanje 10 centimetara da ima zraka...
Ako i dalje zeza javi pa čemo o programima za diagnostiku...
-
Napravio sam sve kako si napisao (odnosno samo sam pomaknuo od zida komp, ostalo sve je bilo dobro) i za sada sve radi, od 9 je upaljen komp.... ako bude problema javit cu se...
-
...obavezno provjeri "rupe" na kućištu da li su čiste (da nema prašine na njima - to je jedan od najčešćih "kvarova" zašto komp zna crkavati...
Uglavnom ako radi sve 5... ;)
-
Prati malo temperature,jer ako ti je komp blizu zida kako kazes,vrlo lako si mu ogranicio protok zraka,pa to bitno utjece na temperaturu komponenti,i na kraju na stabilnost sustava... ;)
-
komp je cist maksimalno... svaki tjedan ga usisam iznutra cijelog.... neznam zasto mi je jucer citav dan zamrzavo.... danas sve radi super, buraz igro gta 4 i nije se smrzavo, a jucer gledam film na youtube i zamrzne..... samo nek ostane ovako i ja zadovoljan ;)
-
Daj probaj sa spy bootom serach and destroyom procistit,
double clikc novi spy, mene zezo par dana, svako malo se aktivira isti su simptomi ko kod tebe!!!