Eto, muči me koji miš uzeti
Logitech su oba
uzeti Mx620 ili Lx8?
Lx620 je skuplji ~60kn
pa ako netko ima iskustva sa nekim od ta dva miša, neka napiše...
koji bi vi uzeli? i zašto?
Printable View
Eto, muči me koji miš uzeti
Logitech su oba
uzeti Mx620 ili Lx8?
Lx620 je skuplji ~60kn
pa ako netko ima iskustva sa nekim od ta dva miša, neka napiše...
koji bi vi uzeli? i zašto?
Ovisi za kaj ti treba mis, imas one za profice koji igraju igrice i to, u toj klasi su ti najbolji Logitec G5 i G9 a imas i Razor Copperhead (http://www.acousticpc.com/images/a_r...head_green.jpg). Ja sam cist zadovoljan sa misem koji koristim (Logitec MX 512). Al glasam za MX620.
imam LX8 od 4. mjeseca prosle godine. Dosta je tezak (sa Duracell punjivim baterijama), ugodno stoji u ruci, i taman je ako imas malo vecu ruku. Bio mi se pokvarila srednja tipka, pa sam odmah dobio novi. uglavnom, pitaj sto te zanima
kvaliteta izrade je dobra, imao sam dosta miseva, ali ovaj mi je najbolji. uzeo sam ga zbog toga sto nema neki divlji dizajn, sto izgleda normalno i pogotovo to sto je gumiran sa strane. to mi se najvise svida :)
brzinu scrolla mozes namjestat u Logitech SetPoint programu, kao i brzinu strelice.
baterije oko 2-3 mjeseca, duracell
Ja imam mx620,skoro godinu,isve ok,baterije jos traju,mislim da je dosta upotrebljiva,jedino sto vidim nedostatak,jako velik usb,imas jednu VX Nano koju sam prije par dana kupi usb je velik 1cm tu kod mene dode oko 60 eura,brza je precizna,na visti ima 3d flip saltanje ikona...ima Hyper-fast kolut s koim ,letis po dokumentima....to su brezžične,mislim da te traziš.
Hvala na odgovoru imatic i Zac2
Zac2: kakav ti se čini VX nano u odnosu na Mx620?
ako se nevaram, nano je za laptop... a ja imam malo veću ruku :)
Hvala vam na odgovrima...
Uzeo sam LX8
mogu reć da sam zadovoljan mišom... :)
dobro je napravljen (to mi se ful sviđa), a i cijena mi je prihvatljiva... :)