Upozorenje: Simpa "web 'n walk" mućka-učite na mojoj grešci!
Ovaj post je namijenjen svima koji na Simpi koriste "web 'n walk" internet paket...Naime u zadnjih par mjeseci sam koristio ovaj paket,za one koji ne znaju radi se o podatkovnom paketu gdje unaprijed aktivirate ovu opciju i za 15kn dobijete 10MB koje koristite za surfanje preko 3G/GPRS veze,a kad potrošite taj paket,po potrebi aktivirate novi...da bi provjerili koliko još imate na raspolaganju upišete *200*4# i onda dobijete informaciju tipa "ostalo vam je još 5500kb ..." E sad,sinoć sam nešto malo surfao preko moba,otvorio 2 stranice i nakon toga mi pukne veza,probao sam se ponovno spojiti i izbaci mi neki error...upšem *200*4# i piše mi da imam na raspolaganju ~2500kb,ali da mi račun nije aktivan!? Upišem *100# -stanje na računu -0.45 HRK ! A imao sam oko 50kn!! E sad,poanta je u tome da ovi paketi od 10MB imaju rok trajanja od 30 dana i kako sam poslije saznao nazvavši SZK,meni je tih 30 dana isteklo prije 6 dana i drugim riječima ja sam bezbrižno surfao misleći da imam još 2,5mb na raspolaganju,a s obzirom da to više nije bilo aktivno,oni su mi naplaćivali promet preko tzv. "Free Surf" tarife čija je cijena 6kn/100kb! Po toj računici znači da sam napravio promet manji od jednog megabajta i popušio 50kn! Znao sam da su lopovi,al ovo je stvarno prljavo,ako ljudi već koriste taj sistem unaprijed plaćenih paketa,onda bi bilo logično da u slučaju isteka paketa ne mogu uopće koristit internet dok ne aktiviraju novi paket ili da barem pošalju obavijest putem sms-a da je paket iskorišten i da je vrijeme za aktivaciju novog,a ne da oderu ljude po abnormalnoj "Free Surf" tarifi...Sva sreća da nisam imao više novca na računu jer bi šteta mogla bit i puno veća...ja se samo nadam da će netko na račun ovog mog posta malo više pripaziti kada bude koristio web 'n walk...