Planiram uzeti jedan od ovih u t-mobile pretplati, može još neka preporuka? Jel wlan na 6300i radi normalno s obzirom na nije Symbian, koliko traje baterija na ovim aparatima?
Hvala
Printable View
Planiram uzeti jedan od ovih u t-mobile pretplati, može još neka preporuka? Jel wlan na 6300i radi normalno s obzirom na nije Symbian, koliko traje baterija na ovim aparatima?
Hvala
Bas se i ne mogu usporedjivat (Symbian protiv dummy) no bar je koncept kucist i zaslona isti,
Ako ti je taj famozni Wlan potreban onda si razmisli o 6300i naravno pod uvjetom da ti ne treba Symbian (soft za dodatne app).
Za 6300i neznam no na 6300 baterija i nije bila bog zna kaj drugo mob sam nije bil los smatram da je 6300i samo nadogradnja sa Wlanom i da je to to.
Kaj se tice E51 baterija je tu negdje a na njoj mi se nije svidjelo to kaj ima jedno od najvecih zracenja 1.47 sar,ocito je to cijena tankoce i ono nekaj metala.
Neka me netko ispravi ako sam kaj krivo napisal.:comp:
Izabrao bih E51,baš zbog symbiana.Na E51 se može priklučiti i dodatni GPS modul pa uz WLAN postaje pravi univerzalac.Ekran je malen,a baterija slabašna,ali kad se sjetim one na 6300.....