http://thumbnails.imajr.com/big-1354513.jpg
http://www.gsmarena.com/samsung_b570...y-news-765.php
Printable View
koliko sam mogao vidit, ovo je samo poboljsani d880, cak ce imat metalno kuciste.ima li sanse da se ovaj telefon nadje na hrvatskom trzistu.
ima ga za kupit kod nas, na njuškalu sam našo par oglasa, cca 1.700-1.750kn...
ja koristim d880 i super zadovoljan...uskoro prelazim na ovaj model dok jos malo padne cijena,,,,,,,
kupio prije 2 sada. vrhunski mobitel. moze se surfati s bilo koje kartice. zvuk je popravljen na sekundarnoj kartici. sada mozete cak i postaviti zvuk poruke posebno za svaku karticu. zanima me koja je razlika ako je logo ucrtan na telefon. naime ovaj moj ima onaj logo i pise duos, a vidio sam slike po internetu da neki nemaju, pa ako netko zna neka napise. hvala
Kupio danas ovaj uređaj. Nakon d880 s kojim sam bio jako zadovoljan, ponovno oduševljen samsungovim proizvodom. Izrada na visokom nivou, velika zastupljenost metala pri izradi uređaja.
Di si ga uzeo i koliko pinke?
U oglasniku, novi, nekorišten, 1400kn, to je najjeftinije u oglasniku. Ako ti bude trebalo, dam ti broj, frajer ima vise komada.
Instalirao sam postavke od t mobila i iz njegovog brwsera operu mini 4.2 ali mi se ne može spojiti. U tehnickoj podršci t -mobila mi nisu uspjeli pomoci. Da nije problem u operi???
Inace nakon dana korištenja, oduševljenje nije splasnulo. Uređaj koji mi savršeno odgovara po svim kriterijima.
i dalje ni svjetla ni blica... kamera identična
hello
nemogu instalirat cd na kompić jer mi piše da nema NPS?
može li pomoć?
unaprijed hvala.
Kako da podesim zvuk za poruke, uopce ne mogu pronaci gdje se to namjesta! (ili nema ta funkcija) Help! thx!
ja sam to našla u profile i onda uredi neki profil i tu imaš za minjat zvuk.
Zna li netko kako da iskljucim slovo E na displeju (inace je prikazano pored pokazivaca signala mreze), te kod pokaziveca stanja baterije ima neki simbol kao zvucnik (zute boje) i jos neki bijelo crveni znak pored??? Ne znam za sto sluzi a kontam da mi ne treba i da nepotrebno papa bateriju. Thank' s!
Danas prvi problemi s b5702. Nakon skidanja s punjaca se resetirao i trazio ponovnu registraciju simova i dodjelu ikona. Takodjer se izbrisao popis brzog biranja, registar poziva i brojac. Any idea?
mozda je malo poblesavio,mozda ga nisi duze vrijeme gasio i tako...ja ga koristim i zasad sve pohvale(prije njega koristio d880-al ovaj je bolji)
meni se samo registriraju kartice ako ubacim neku novu koja jos nije bila u njemu....
napravi reset i nastavi ga normalno koristiti dalje..........
Sada radi sve najnormalnije.