Hard disk cudan problem, nemogu uc u HDD
Jutros upalim kompjuter i sve fino radilo. Poslije kad sam ga upalio sve fino radi....ali kad sam pokusao uci u disk C nije moglo...jednostavno kad otvorim prozor my computer i kliknem na ikonu HDDa ono treba odmah da otvori prozorcic kao i obicno ali meni se nista nedesava. Imam dva HDDa na kompu s tim da je onaj prvi podjeljen na particiju A i B. Niti u bilo koji HDD prilikom klika nemogu uci..a kad pokusam uci u HDD particiju A gdje su instalirani Windowsi pokaze mi neku kao gresku tipa:
Windows cannot find " RECYCLER\S-5-6-57-100020522-100017075-100010394-2722.com."
I da poslije toga se cuje neki zvuk u HDDu , u intervalima, zvuk slican kao kad ubcite disketu u komp pa prilikom ocitavanja diskete, nije isti zvuk ali dosta slican. U intervalima je..i da kad se taj zvuk cuje upali mi se i ona lampica kod floppy diska na trenutak. Neznam do cega je pa bih molio za pomoc. Neznam dali sam dobro objasnio jer je bas problem skroz cudan.
Nemogu ni da uradim defragmentaciju niti jednog diska.
Imam osjecaj kao da je zvuk isti kod samog paljenja racunara ne onaj sto pisti vec onaj kao kad ocitava nesto, a pri tom se pali ona lampica kod floppy diska kao da provjerava nesto...neznam..nadam se da sam kolko tolko docarao problem.
EDIT:
evo sad sam osluskivao i taj zvuk sto se cuje dolazi iz floppy disk drajva. zato sam i rekao da je zbvuk slican onom kad ubacimo disketu pa ono krene da ocitava. Upravo takav zvuk se i cuje al na prazno. kao prilikom paljenja racunala
A sa Hddom isti problem, jes da pomoci programa exploree xp mogu bez problema da otvorim sva tri diska.