Helou!
Kupio bih gore navedeni mob pa me zanimaju razlozi za i protiv...
Btw. što mislite o 7200?
Pozdrav!
Printable View
Helou!
Kupio bih gore navedeni mob pa me zanimaju razlozi za i protiv...
Btw. što mislite o 7200?
Pozdrav!
A za sta ti treba mobitel,sa 7200 ne mozes nista(?4.5MB?)Onda ti je bolji 6230,ali mozes kupit puno boljih mobitela za iste novce(6600,3660,sx1,3650..)
Na mobu mi je važna dobra tipkovnica (SMS freak...) i dobar ekran. MP3 i fotić su plusevi, no mogu i bez njih. Obavezno Bluetooth i opcionalno IR.= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
6230 mi se svidio zbog dizajna i hrpe opcija i dodataka. On mi je prvi izbor.
7200 bih uzeo samo zbog dizajna. No čuo sam da ima lošu tipkovnicu i nema BT.
Oba moba sam našao po 300 EUR, tako da ovi što si ti nabrojao ipak mi nisu u istom cjenovnom rangu.
P.S. Tražim manji mob, ovi svi što si nabrojao su poveći. Imao sam SL55, tako da mi se malo teže vratiti na veće mobove... Pati me i ovaj CX šta sada imam...
Pozdrav!
Pa 6600 ti nije nista veci od 6230 mozda malo siri(dim:6230:107*47*20,6600:109*58*24) a dobijes bolji mob ali izbor je na tebi(samo da znas da 6230 ima neke bugove,ja sam ga imo pa zamijenio)
svaki ima neke bugove.slažem se da je 6600 najbolji izbor,s njom nikada neće biti dosadno!
Symbian telefoni su lošiPreviše im se troši baterija kad čačkaš po njemu par sati;D= Citat =:
Izvorno postao guzda
Naravno definitivno 6600!!!;)
ah,ponavljam svaki ima nekumanu ili bug.punjenje svaku ili svaku drugu noć rješava problem baterije.
uvijek sam bio fasciniran time da skoro sve s kompa mogu ubaciti u mob i da radi
=symbian
Slazem se...
Bilo koji Symban, i neces pogrijesiti.
Hvala svima na odgovirma, ali nisam tražio da mi predložite mob za kupnju, već samo da mi kažete zbog čega da ne kupim 6230. Koji su mu bugovi.
Ne patim na smartphone, ne treba mi.
Pozdrav!
@KillerLoop
Kužiš kak su ti svi izgnorirali 7200, izpljuvali 6230 i uvaljuju ti 6600? ;)
Imam hunch da ga ne zanima 6600, već jedan od ova dva.
Vidim, vidim... Svi su lagano offtopic. Fakat mi se ne da puniti svaki dan baterija na 6600...
= Citat =:
Izvorno postao KillerLoop
Drugim riječima: nemaš tih para. ;D
Fino si ti pikni 6230, jer znajući te ona će ti više pasati (uz košulju, hlače, cipice...) mada čitam da i njoj nije baterija jača strana, jer ona 7200... ne znam. Izazivao bi podsmjeh s njom. Barem kod mene. :scool:
Zasto? Pa 7200 uopce nije gay ;D
Ali je metro. ;)
A kako je 6320 više šminka-mob, a i KillerLoop nije daleko... He... Slušaj mene, ne bih te ja zayebo. :jesus:
ak ti je baterija bitna uzmi 6230, sve ostalo zaboravi. meni je jedino steta sto taj mobitel nije series 60. inace super fon
Ne bi se složio. Ima jako zbunjujeće sučelje ta serija 40 ako se mene pita... ma daj buraz uzmi 6600 :) :) :)
Sta si tako zapeo za 6600. Ako je tip rekao da mu NE treba smartphone, sta ga onda davis...
Za series 40, 6230 je odlican mobitel
za s40 mislim da je 6230 najbolji mob.(bio je neki post da nisu dobre one proizvedene u mađarskoj)
a koliko vidim nije loša ni 7200,ali sam malo skeptičan oko preklopa i nokie (kvaliteta)
Slazem se... To mi je vise za one motorole, samsunge, itd.
Da, čitao sam za te mađarske. Ovaj je oriđiđi iz Finske. Kod 7200 me ne pati toliko preklop koliko malen ekran (a ima mjesta na mobu za veći) i loše tipke.= Citat =:
Izvorno postao guzda
Znaš koji je bed kada rasklopiš mob, a ekran na trećini strane...
jel 6230 i 6600 imaju istu kameru?
Obje kamere su 640x480, imaju tri moda slikanja (portrait, night i još neki...) i self-timer. Također imaju mogućnost video zapisa.= Citat =:
Izvorno postao muuki
Taj self-timer mi jednostavno nije jasan. Da mi je znat kak postavit 6600 da sama stoji. Kak uvale takve gluposti u mob, pa škvadra padne na to i još vele "čovječe, ima i self-timer".
Gle... Uzmeš jedan kamen, staviš ga na ravnu podlogu. Prisloniš mob uz taj kamen i namjestiš kadar. Uzmeš drugi kamen kojim učvrsiš mob. stisneš tipku za okidanje, usput zgrebeš mob i trčiš na poziciju za slikanje. U slučaju da ti se mob pomakao dok si okidao ili namještao kamenje, ponoviš radnju... I to ti je to! :thumbup: Imaš fotku i zgreban mob... :cool:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kul. Moram probat. :jump:
Slightly offtopic.