Ovako kupio sam n73 ME prije nekoliko dana. Mob je extra samo mu zvuk na slusalicama nije uopste glasan cak je ti. Da li je to uobicajno za ovaj mob ili je tos samo u mene?
Printable View
Ovako kupio sam n73 ME prije nekoliko dana. Mob je extra samo mu zvuk na slusalicama nije uopste glasan cak je ti. Da li je to uobicajno za ovaj mob ili je tos samo u mene?
slusas na nokijine slusalice?
malo potrazi starije postove, pisalo se o tome
inace nokijine slušalice nikad nisu bile kvalitetne, kako kvalitetom i jacinom zvuka, tako i problem neergonomije.
dati ću ti savijet.
kupi sonijeve slušalice za 70ak kuna. rastavi ih i zalemi kompletno cijele na nokijin kabel.
garantiram ti da će zvuk biti jaći i kvalitetniji.
Ma znam da su slabe ali u mene su music edition slusalice pa su me razocarale. Ali nista kupicu neke bolje slusalice pa cu prikljucit na ovaj adapter od Music editiona pa cu vidjet :wall:
ME - marketnicki trik. fejk mp3 player
Kupi bilo koje slušalice, puno su bolje od onih koje dobiješ s mobitelom.
Preporučam koss the plug (ili spark plug)- dođu 100 kuna a najbolje su slušalice za tu cijenu.
Ja imam te slušalice i adapter i preporodio sam se ;D
Jedino što mi je sad malo predugačak kabel (slušalice + adapter), ali to se da riještiti... :)
cemu kompliciranje, jednostavno zalemite nove, bolje sluške.
Pa- kad već ima adapter.
A i meni bi to jako gadno izgledalo. ;D S mojom vještinom lemljenja.:D
nemaš se šta bojati, ne moraš niti biti precizan.. samo moras spojiti dve žice (dovoljno je razmaknuto) i to je to. :)
probaj, nemaš šta izgubiti, nokijine slušalice su tako i tako za baciti.