Koji je po Vama najbolji (sony)ericsson moibtel?
Po mom skromnom mišljenju je R 520 nenadmašan
Printable View
Koji je po Vama najbolji (sony)ericsson moibtel?
Po mom skromnom mišljenju je R 520 nenadmašan
dobar je R 520 . . . ali ipak T68 je njihov najbolji . .
r520 je odličan mob,sam kaj je dosta velik.najbolji sony mi je z7 a najbolji ericsson je t68i.
T68i definitivno! Ali R520 i T39 su mu jako blizu...
520-ki možeš ugasiti alarm ako prođeš rukom iznad njega i isključiti speakerfon ako mobitel približiš glavi. Živjela IrDA !!!
T68i u svakom slučaju, premda mi nisu loši ni T39m i R520, ali ipak je ovaj prvi najbolji.
http://www.telemoveis.com/imagebank/...csson-r520.jpg
Ipak je ovo po meni najrevolucionarniji mobitel (relativan pojam) prvi sa Bluetoothom, jedan od prvih sa GPRSom, izvanredan display, Irda, ima više funkcija nego neki sadašnji za istu cijenu.
Ja se slazem s tobom Borisse... Lijepo si rekao da je ovo najrevolucionarniji mobitel, ali to nuzno i ne podrazumijeva da je najbolji, istina, donio je nešto novo, tj. prosirio standarde i funkcije telefona do tada, ali pitanje je bilo koji je mobitel najbolji, a ne koji je najrevolucionarniji? Ovom mobitelu zacijelo trebamo predati jedno veliko HVALA ali reci da je najbolji, mislim, da bi danas bilo malo pretjerano. Pogledajte mu velicinu, mislim da bi samo to bilo dovoljno da mu se skine titula najboljeg... nemam osobno nista protiv ovog modela, cak sam ga i navela medju najboljima, ali jos jednom napominjem da se pojmovi najbolji i revolucionarniji moraju jako distancirati ako zelimo da ova rasprava tece u smislu za koji je i najmjenjena. Jer kao sto je Boriss rekao da je ovo najrevolucionarniji mobitel, tako bi i ja mogla reci da je neki mobitel XX prvi koji je donio nesto XX i zato je najbolji, mislim da to nebi bilo ok... Hvala
P.S. Boriss nemam osobno nista protiv tebe i ovog mobitela da nebi slucajno posumnjao?!
MARINA
marina,imaš ti dečka?jer...zaljubljen sam u tebe!!!:love:
NO KOMENT . . . . :lol:= Citat =:
Poslao: gIK
marina,imaš ti dečka?jer...zaljubljen sam u tebe!!!:love:
i ja isto, baš imaš lijep osmjeh :D
a što se tiće mobitela, ako može i sonyericsson, onda bi trebao biti P800
pa nemora bit slobodna da ti da!!
A sta bi to trebala dat :rolleyes: :lol:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa nemora bit slobodna da ti da!!
hmmmmmmmm!?!?!?!!?!?!?!?
šta vi u kanadi ne prakticirate ono?:lol: :lol: :lol:
Pa po istrazivanju kanada je medju prvih 10 u svijetu po tome, zato "nas " ima vise od 30 milijona . . . . a hrvatska ima manje nego sam toronto . . . :) uostalom ovdje se radi o najboljem ericsson mobitelu . . . . :-/
Nisam se htjela ukljuciti u ovu raspravu dok nisam vidjela gdje ovo vodi... Gik hvala, decka trenutno nemam premda nesto pokusavam jer nebi voljela docekati Novu "sama", jos jednom hvala na ponudi i moglo bi se nesto iskombinirati heheh :-) Pozdrav
...neko ima šanse...a to sam naravno JA!sori dečki,takav je život!
ahhhhhhhh...lijepo je biti zaljubljen... :D
Ti ? Imas sanse isto kao i sa nedom, kad je vidjela tvoju sliku vise se nije pojavila na forumu :lol:
Najbolji mobitel 2002 je SE t68,2001-simesn sl 45,2000-Sony Z5 & J5 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa