Znam da ima 100 načina za skinuti video sa Youtuba al mene zanima kako ću skinuti isti video u High Quality-u??:respect:
Printable View
Znam da ima 100 načina za skinuti video sa Youtuba al mene zanima kako ću skinuti isti video u High Quality-u??:respect:
Video na YouTubeu je u dvije kvalitete pa od kud god skidaš, onaj video u mp4 formatu je veće kvalitete, a u flv formatu je manje. Ako nema odabira odonud odkud skidaš, probaj www.keepvid.com , tamo kada staviš link ti ponudi obje verzije za download.
Bravo to je to!
Evo gledan, ima puno tih Youtube downloadera koji ti naplaćuju skidanje HQ videa sa Youtuba, a ode upišeš URL i gotovo... A znan da ima ljudi koji će i kupit taj downloader...
Skini najnoviji realplayer sa neta i kad ga instaliras povise svakog videa ne samo onog na you tubu ti se pojavi prozorci "download this video"
aaa sta cini Vdownloader...zar on ne radi to potpuno isto,mislim sto se kvalitete tice???
Ja koristim i Realplayer i Vdownloader i kvaliteta videa koju skidam s Youtubea je ista. Na nekim linkovima postoji opcija da se skine u večoj kvaliteti, onda stisnem na to i video je kvalitetniji i takvog ga skinem.
youtube video grabber, koristim se njime, zadovoljan sam...
skidam za auto spotove..