...Chelex upravo puni iPod mini :evil:
Printable View
...Chelex upravo puni iPod mini :evil:
Ajde Coma uleti i reci da imaš ipod od 20gb da ćelavi bude ljubomoran;D...
evo ulecem i kazem ti da sam nedavno prebacio sve pjesme na ipod, imam ih oko 6gb, ako oces mogu ti ih dat........... joj sorry zaboravio sam, TEBI NEBI STALO 6GB!!!!! :D
Uf, bedare, 4gb je stvarno malo... ;D
Ja svoj ne mogu ni napunit. Nemam dovoljno pjesama:(
ja ga uopce nemam ;D (jadan) :retard:
@gog ali ga nemres prikopcat i skopirat sve ojesme na njega, nego se moras uvjek zajebavat koje ces pjesme odabrati, a kao prijenosni hard je jako koristan. ma ajde necu se ja ovjde prepucavati, da je u ducanu bilo minija, ja bi ga isto kupio, ali kao sto rekoh nije mi zao sto sam kupio obicnog, velicina uopce ne smeta, jer je jako tanak(sise u djepu osjetim sl55 nego ipod)
...pa kad ga nosiš u ruci da ga svi vide... ;D
Usput koje sve formate podržava iPod???
fak ja ne osjetim sise u džepu! :(= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Podržava samo MP3 i neki apple-ov AAC format= Citat =:
Izvorno postao dmi
Nek se on pokopa,ja sam za krizmu dobio Nesto takvo ima 40gb,iPod je i plave boje,mozda i taj mini i valjda ga necu napunit 100 godina
IvLajec ne govori ćelexu da se pokopa:evil:
A Coma donesi Ipod na sastanak forumaša i igraj one igrice na njemu...normalno pred chelexom:thumbup:
Nije ti to iPod sigurno. iPod je uvijek bijele boje. iPod mini pogotovo jel on ima maksimum 5 GB. I taj tvoj mp3 player može imati i 100 GB ali iPodu nije ni do koljena= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Ma zakon je taj I-pod, a 4 GB muzike je dovoljno i za mjesec dana boravka na pustom otoku bez kompa.
...i ti si mi nekakav budući dok... :D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...a i možeš ga pojesti kad ogladniš... :D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
(fak quotam samo na WB komentare još će ispasti da... ;D )
Hijao, pa zaboravio sam na ovu temu...da vidimo:
iPod mini za početak nije moj, ali uživam do ponedjeljka kad ga moram vratit :(
Inače, bolji je od normalnog iPoda jer je po mom mišljenju 40 GB overkill (ili 100GB slučaju onog malog pogrebnika koji me oće pokopat i ne zna što uopće ima ali svejedno pametuje o iPodu :evil: )
Koma, dobro si rekao da dobro služi kao prijenosni disk, ali ja već imam prijenosni disk od 160 GB, a toliko nema niti jedan iPod :evil:
Mini je zakon, super izgleda, dimenzije su savršene, ne nosi se u džepu već uz njega dobiš klipsu za pojas, ja sam ga kačio o džep, a pi*ke padaju :)
Je ali taj tvoj prenosni disk je veličine (s torbicom) nekog manjeg laptopa...= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy