-
SE K800i vs Nokia N73
Evo zanima me koji da kupim?
Znam da ćete sad svi reći, N73 je symbian uzmi njega!
Treba uć u obzir da nisam još nikada imao symbian mobitel, te da je N73 malo skuplji. Planiram kupiti mob do 750 kn. K800i je malo jeftiniji od N73, ali N73 ima i po 700 kn po oglasnicima...
Dali ima možda neka treća opcija, neki drugi mobitel sličnih karakteristika?
K770?
EDIT: Koja je to miniSD memorijska kartica koja ide u N73???
Kolko dođu najjeftinije Nokia slušalice sa 3.5 mm utorom?
-
usporedba k800 protiv N73 već postoji...
K800 ili N73?
pa si malo pročitaj
-
http://en.wikipedia.org/wiki/MiniSD
Najjeftiniji original adapter za 3.5mm slušalice oko 200 kuna u mobisu (zajedno sa slušalicama- koje su loše, meni je kombinacija sa koss the plug super).
Nije bitno šta nisi imao symbian, i meni je N73 prvi symbian (prije njega sam imao k800) i nije mi se bio problem priviknuti (jedino sam se morao pomiriti da je malo sporiji).
-
Bez obzira što nisi imao symbian,slobodno uzmi N73.
Osim te prednosti N73 ima daleko bolji zvučnik, bolje video snimanje i veci ekran.
K800 ima bolji fotoaparat i bateriju te je dosta brži u radu.
-
Večeras idem vidit jedan N73. Nadam se da ću imati sreće pri kupnji, kao pri sinoćnjoj prodaji ;D
Još jedno pitanje u vezi hakiranja softvera. Dali se gubi garancija?
-
-
Onda mi nije jasno, zašto svi N73 imaju zaštitu?
Sad mi nemože radit pola programa zbog toga.. koja glupost...
Možda bolje da ni ne kupujem N73, već K800i.
-
Evo kupio sam N73!!! Mob je super, nemogu se ni snać! Ima garanciju 1,5 god, memorijsku od 1 GB (ja ću kupit od 4GB uskoro), svu opremu... Malkice je izgreban, i malo se poklopac kamere klima... Sve u svemu, jako sam zadovoljan iako nemam pojma raditi na njemu... Treba mi neki tutorijal za početnike :D
-
Imaš u symbian dijelu foruma sve.
-
Ne znam da spada tu.
Ali ja sam također imao izgreban mobitel- i odnesao na garanciju i rekao da se klima i promijenili im skoro cijelu masku (ovaj izgreban dio).
-
Kolko N73 GB memorijske podržava?? Nepiše na GSMareni...
-
Mislim da je 4GB,ali za više nisam siguran.