jel dobar to mob, znm samo da je windows mobile, imam priliku dobit ga jeftino...
da li se to da prodat i za koje novce, neznam baš dal su ljudi zainteresirani za taj mob
Printable View
jel dobar to mob, znm samo da je windows mobile, imam priliku dobit ga jeftino...
da li se to da prodat i za koje novce, neznam baš dal su ljudi zainteresirani za taj mob
zanima me i da li gps radi kako treba jer su na gsm areni nešto spominjali da nisu uspjeli dobit gps da uopće radi , al je moguće da njihov nije valjo
kaj nitko nema taj mob
Ja sam imao njegovog prethodnika. O GPSu ne mogu govoriti, ali sumnjam da ne mozes uhvatiti satelit. To moze ici brze ili sporije, ali uvijek ide, osim ako GPS cip nije pokvaren, ali onda je to druga prica. Inace prethodnik je bio iznimno kvalitetan uredjaj, tako da ne sumnjam da je i ovaj... pouchscreen je dodatni bonus. Jedino ne znam jel ima nekakvu triper rezoluciju ekrana...
Ako te nesto detaljnije zanima pitaj...
P.S. Za koliko ga to "jeftino" mozes nabaviti? Ako je stvarno povoljno, nemas se sto razmisljat... uzmi, pa ako ti ne bude odgovarao lako prodas. Sto se prodaje tice moras znat da interes za ovaj mobitel nece nikad biti jednak interesu za N95, N96, E66 itd. Ali bit ce kupaca...
pa s prijenosom broja na tele 2 ga mogu dobit za 900 kn
brine me gps , tj dal može uhvatit satelite bez spajanja na internet . kolko sam vidio na netu imaju dost problema sa gps-om
i brine me rezolucija od 320x320
To je A-GPS ili potpomognuti,bez problema se može isključiti,samo služi za brže pronaaženje satelita.= Citat =:
brine me gps , tj dal može uhvatit satelite bez spajanja na internet
znam ja šta je to i da se može isključit, al neki nemogu tak nać satelit, ili ga traže abnormalno dugo
Kao sto kaze Aware A-GPS se bez problema da iskljucit, a ako mislis na ovaj review na GSMAreni vjerujem da su dobili na test uredjaj na kojem nije sve radilo kako treba. Danasnji mobiteli imaju ugradjene GPS cipove od dva ili tri proizvodjaca i ne vjerujem da isti cip na jednom mobitelu...
Evo na ovom linku je netko izrazio odredjene brige, ali isto su ga dole demantirali jer je drugima proradio i s drugom aplikacijom ... http://www.nnseek.com/e/hr.rec.gps/j...40168872t.html
Sto se tice razolucije probaj malo po netu potrazit nekakve programe koji rjesavaju taj problem s kompatibilnosti... znam da ih i Omnia ima ...
ok. imo sam sony ericsson w760 koji ima ugrađen gps al fakat je jako dugo tražio satelite i sa a-gps i nije baš točan jer je stalno gubio satelite. znam da to nije smartphone al opet sam se razočaro u gps na jeftinijim mobovima. dok recimo frend ima htc touch pro i njemu nađe satelite u par sekundi bez a-gps
Ha, ne znam sto bi rekao. Nema druge nego da se javi netko tko ima mobitel. Ja sam imao prije trenutnog Nokiu 6650 koja mozda nije u klasi jeftinih mobitela ali sigurno nije ni u visokoj. Uglavnom GPS je radio savrseno (nekad bi trazio malo dulje, ali to je normalno u voznji, medju zgradama itd).
e pa u tom i je problem jer nitko očito nema taj mobitel lool
a na netu nigdje nemogu nać , svugdje ih koriste sa a-gps