moze li mi netko reci gdje mogu nabavit data kabel za ericsson t65?(po mogucnosti jeftino)
:(
Printable View
moze li mi netko reci gdje mogu nabavit data kabel za ericsson t65?(po mogucnosti jeftino)
:(
U Electromagicu samo je vrlo skup, mislim oko 450 kuna. Postoje neoriginali, mislim od Koracela, ali neki tvrde da ne funkcionira. Ja imam original i radi savršeno
to ti ne predlazem da kupis ako ne znas unlock mobitel!!!
Kako to misliš, možeš pojasniti?= Citat =:
Poslao: vjeko
je sam sebi kupio kabel za svoj sony ali mobitel je zasticen pa ga moras unlockat ali ti programi bas i ne rade.I do dan danas pokusavam probiti zastitu mobitela ali mi ne uspjeva.To je jako komplicirano zato ti predlazem da pogledas u oglasnik(unloack mobitela) pa onda kupi kabel!!!Sretno.
Provjeri u Emshopu za taj tip kabla kaj ga nude za T65 koje još mobitele podržava i onda lijepo potražiš kabl u GSM diskontu. Onako usput mislim da se radi o kablu ta seriju T 2x koji košta 68 kuna.
Ima Šljaka pravo, ali je 94+ptt=100kn u gsmdiskontu i to za T20 pa nadalje, a T2x može biti T28 a on je oko 70kn. I na kraju unlock pušiona baš kako kaže Vjeko:angry:
T 65 ne mora biti unlockirana da bi se koriostil kabel. Ja imam T 65 lockiranu na cronet i originalni kabel koji radi bez problema sa programima za T 65. Kabel za 28 u GSM diskontu se ne može koristiti na 65, a kabel za 65 je nešto skuplji i trenutno ga nemaju. To je Crocodile handy data cable i navodno je neupotrebljiv http://public.srce.hr/~rvrana/r320s.htm
Ovo je potpuna besmislica. Kabeli se ne koriste samo za unlockiranje mobitela. Ja svoj kabel koristim za editiranje imenika, podešavanje postavki WAP i GPRS (odkako je GPRS omogućen i Simpi), te promjena zvuka zvona, pozadine, pozdrava i sličica za EMS. Pomoću tog programa se mogu slati i SMS poruke sa kompjutora prek mobija. Sve radi odlično i savršeno, iako je moj T 65 lockiran na cronet. Možda ne znaš upotrebljavati kabel i software za mobi.= Citat =:
Poslao: vjeko