-
Problem sa HTC TyTN II
Drug mi ima problem sa gore navedenim PDA uredjajem,juce je htio da instalira iGo program za navigaciju,i usred instalacije mu se potrosi baterija i PDA se zaglavi na boot screen-u,i sada kada se ukljuci uredjaj na ekranu pise "smart mobility"i u cosku dolje verzija OS-a.Ja sam probao da ga flesujem,ali active sync program ga ne prepoznaje i ne moze se izvrsiti flash-ovanje.Jel neko zna kako rijesiti problem?
-
To se i meni jedanput dogodilo. Koliko se sjecam da ga moras staviti u boot mode nekom kombinacijom tipki pa onda ti krene flash. neznam nista vise
-
Jesi probao prvo sa soft resetom, zatim probaj sa hard resetom. Ili ono bedasto, izvaditi bateriju i staviti nazad unutra i upalit uređaj.
A sad ovo ti prenosim sa jednog drugog foruma, nisam isprobao tako da...
Uređaj se zaglavi u bootloader modu (tri-kolor ekran):
Ako koristite sustav Windows XP ili Windows 2000, morate imati Microsoft. NET Framework instaliran na vašem računalu.
1. Disable ActiveSync : connections -- settings -- uncheck "Allow USB Connections"
2. izvadite bat i stavite je nazad unutra, prikljucite USB kabel, pover buton (usb veza je otvorena opet), priključite USB kabel,
3. Pričekajte minutu-dvije, ako dobijete poruku da uređaj ne može biti priznata ignorirati ga
4. Otvoriti mtty.exe i odaberite "USB" iz dijaloški okvir, a zatim pritisnete OK.
5. Trebali biste vidjeti bijeli ekran, pritisnite Enter i trebali biste vidjeti redak ovako: "USB>"
6. unesite "set 14 0" (ne copy i paste!!!) I pritisnite "Enter"
7. Soft reset sa stylus
8. OS-ROM-a i radio-verzija bi se trebala vratiti i OS bi trebao funkcionirati.
9. ako se ne pokrene (i dalje je zablokiran), ponovite sve korake, ali sa naredbom "set 16 0"