-
Compaq Ipaq H3870
Ovako prvi pta ga imam u rukama dobio sam ga novog iz njemcke.... i sada iam njemacke windowse pa me znaiam dali mi netko moze objasniti kao instalirati nove winfdowse bio bih mu jako zahvalan i da imam jos jedan problem malo sam prcako po njemu i ness sejbao i sada uaplim sve normalno ali an punjacu i pise da je baterija 100% puna ali cim skinem on crkne tako nije bilo prije
-
ako je to taj uređaj.... onda i nije novi, no dobro.
Što se tiče windowsa odnosno stavljanja novih, trebaš napravitu upgrade ROM-a. Pogledaj na službenim stranicama proizvođača ili možda ako što ima na xda-developers pa potraži.
naravno ako hoćeš eng. verziju softa. onda treba ubaciti eng. ROM, odnosno odabrati English language.
*jako loše pišeš
-
sada cu napraviti upgrade roma...ali daj mi reci kadi da skinem i nove windowse i na koji ancin da stare izbrisem is tavim nove
-
nisam nista uspio napraviti..pise mi da nemoze pronaci stari software tako nesto...daj ak mi netko moze preporuciti koji software da skinem s neta
-
čuj neznam kako ide postupak update-a na HP-u tako da ti konkretnije ne mogu pomoći. Evo kako se radi na HTC-ovim proizvodima, čisto da ti okvirno bude jasnije o čemu se radi, pogledaj.
E sad na ovom linku odaberi OS, i vidjeti ćeš Quick jump to downloads by category... i odabereš BIOSgdje ti pišeiPAQ H3870 and H3875 Pocket PC ROM Update.
Dalje pročitaj/pogledaj sam. Ako nisi siguran u ono što radiš, radije nemoj dirati da što još ne zezneš.
-
evo skinuo sam prog za updatanje ali nece radim sve kako pise i izbaci mi ovo neznam zasto http://img110.imageshack.us/img110/9...7301pf4.th.jpg