Pa moj k800i nije vise sa mnom i veoma mi je drago sto sam ga posedovao, izdrzao je 10300 slika, sto znaci da mi je prioritet kamera :)
Jedino sto mi pada na pamet jeste n82, pa da li uzeti n82 ili imate predlog za nesto drugo ??
Printable View
Pa moj k800i nije vise sa mnom i veoma mi je drago sto sam ga posedovao, izdrzao je 10300 slika, sto znaci da mi je prioritet kamera :)
Jedino sto mi pada na pamet jeste n82, pa da li uzeti n82 ili imate predlog za nesto drugo ??
pa prijedloga ima kolko oces, od k850, 6220c, ku990, kf750 c902, f480...svi ispod 2somana crno, za parsto kuna vise nađes recimo c905.. ovisi sta ti sve treba i kakav zelis,ovaj n82 je ok,al bas ogroman,pogle dole usporedbu s ciglom http://www.gsmarena.com/nokia_n82-review-195.php :),no ak ti ne smeta,odlicne funkcije i extra zvucnike.. ima izbora
k850 ni u ludilu :) a ni C902, uzasava me kamera i problem sa hromatskim aberacijama.
Takodje LG bih ostavio po strani, jedino sto dolazi u obziru su SE i Nokija :)
Jos nesto sto bi telefon morao imati, a zaboravio sam navesti:
xenon
gps
N82 znam kakav je i on mi je za sada no. 1 za kupovinu :) Ali ovaj c905 mi nikako nece da da mira, kod nas u Srbiji polovni(ili kako vi kazete rabljeni) c905 je oko 400e, sto prelazi ovih 2000kn.
Znam da je GPS na C905 jako los(jako los u poredjenju sa bilo kojim symbian modelom + garmin), i da za to nema pomoci, ali bih mu to oprostio.
Samo da li cekati da mu cena padne na 2000+ kn?
imatic, joj :) ne znam ni sam... N82 mi se stvarno svidja i zadovoljava sve moje kriterijume, ali opet SE mi je u srcu i nekako mi je tesko da se odvojim :)
Hromatske aberacije su ovo
http://pcfoto.biz/images/testovi/web..._aberacije.jpg
i ja sam gledao N82, ali nisu mi slike nesto posebno. Imas tu temu sa slikama negdje na forumu. Usporedi te slike sa onima na esato forumu od C905. Vjerovatno se na N82 moze nastimati da slike budu bolje, ali moje misljenje je da su na C905 daleko bolje. A posto vidim da si ispucao 10000+ slika sa K800, i rekao si da ti je kamera prioritet, onda uzmi s boljom kamerom.
Mozda novi wayfinder na c905 (sredinom 2 mjeseca) bude bolji pa se priblizi nokiji sa gps-om
Da su slike na C905 daleko bolje nego na N82,tu se ne mogu složiti.
Ne znam ni sam, n82 pravi sasvim ok slike, jedino sto mi se ne svidja jeste boja neba(nebo je u 90% slucajeva nekako ljubicasto) a i ima puno suma :(
Ako si SE fan i trebaš fotoaparat - jedino što ti sada mogu reći su C905 i K770. C902 se mogu složizti da je užasan, kao i K850. K770 ima dosta dobru kameru, zadovoljava me u potpunosti, čak i donekle po mraku, s obzirom da uglavnom slikam makro-objekte.
Pa ne treba mi k770i, koji jeste odlican, ali telefon je isti kao k800i...
Meni je k800i savrseno odgovarao, ali doslo je vreme za nesto novo, imao sam ga preko godinu ipo i malo mi je dosadio.
Nije baš isti, ima razlika. Ponajprije su to kamera, zaslon i tipkovnica. Softverski je K770 daleko bolji i od K810, a flash lite podrška ima mnogostruke prednosti. Također, lighteffects koji se mogu staviti na njega su odlični. Ako hoćeš i po dizajnu drugačiji model, onda ti preporučam T650.
BTW, vlasnik sam oba dva pa znam koliko je K770 "zanimljiviji" od K800.
Softverski je bolji samo zbog flash lite podrske ;)
Kamera ja na k800i daleko bolja sa raiderski camdriverom, k770i ima bolju kameru ako se koristi kao point'n'shot, a ima i odlican post processing.
I ovde prekidamo diskusiju o tome... Jer ne volim komentare tipa, e uzmi w580i, on je odlican, ja ga imam i meni je ekstra, cak ima i najbolju 2mp kameru :sheriff:
Znaci kao sto sam rekao, lepo sam napisao da mi treba noviji telefon, sa novim funkcijama, necu da se vracam u proslost, za mene je k800i najbolji DB2020 model i toj diskusiji je kraj.
Rekoh u igru ulaze samo SE i Nokija, od SE jedino sto mi odgovara jeste C905 koji trenutno prelazi moj budzet, od Nokije tu su n82, 6220c, n79.
cemu rasprava kad gleda sto bolju kameru, k770 od kvalitete izrade do kamere ispada iz izbora...
ja bi rađe pricekao c905, bas gledam oglasnik, ima i za 400e al to su najskuplji, ima ih od 2000-2500kn nekoliko, i za cas ce past cijena i vecina ce bit za tolko para..
Preskoči N79, nema xenon i sigurno će ti to smetati. Ja bih na tvom mestu pucao na 6220, ima sve što ti treba i plus novi symbian koji je uradjen u vista fazonu...
Da ali 6220 nema wifi, a ni accelerometar, i ima manji displej, tako da novi symbian sto poseduje i nije neka velika prednost...
Odlucio sam da uzmem n82, hvala svima na pomoci ;)
A jesi razmišljao o Samsung-u G810, fin mobitel, 5 mpx, xenon, Bang i Olufsen pojačalo za muziku, izvanredna izrada, i spada u rank sa N82, a i cjena mu je oko 1800 kuna, u oglasim!?
Bok ljudi svima!!!
Novi ja ovdje:respect:
Ovako, imam i ja k800 već duže i vrhunski mi je al isto tako se zaželio novotarije:) Na njega sam puknuo tele2 karticu a za glavnu t-mobile sam razmišljao između sljedećih, naravno samo SE(fan): c702, w760, w910!
Na kraju me puklo i kupio sam g700! Mogu reći da me mob oduševio! Prije svega tanak, ekran 2.4", ekran na dodir više kao šminka jer ima normalnu tastaturu preko koje kao na k800 radiš! Ono što mi se sviđa da sa strane ima malu svjetleću diodu i za propušteni sms/poziv titra zelenkasto pa ne moraš stalno palit ekran i provjeravati! Nije mi jasno zašto su izbacili prikazivanje sata u stanju mirovanja! To su još k800/810 i w880 zadnji imali:rifle:
Uglavnom ja zadovoljan s g700...baterija bi trebala trajati nekih 2 dana normalne uporabe što je ok!
Da ali čovjeku treba mobitel s dobrom kamerom - što podrazumjeva pod obvezno AutoFocus, kojeg G700 nema.
A onda nek uzme g900! Ista priča samo što mu ima i Wi-Fi i autofokus i kao šminke radi 5 mpx kamera! Do 2000 kn ga se na crnjaka već nabavi!
g810... najbolji u tom cjenovnom rangu..za mene..