-
Mozilla Firefox 3 dodaci
Moja ideja ove teme je ponuditi korisne i dobre dodatke (add-ons) za Mozillu Firefox... Na to me potaknuo jedan odličan dodatak zvan Cooliris, koji je pretraživanje YouTube filmova i Google pretragu slika predstavio na vrlo atraktivan način...
Još jedan koristan dodatak, koji sam vidio od Vuki-ja (:respect:) je Speed Dial , koji umjesto naslovne stranice stavlja listu stranica koje korisnik najćešće koristi...
Želio bih da ovdje stavite linkove na svoje omiljene dodatke za ovaj popularni browser...
:respect:
-
Evo download manager za firefox :jackie:
-
Još jedan dodatak za download s Youtube :jubito:
-
Sve addone linkate s iste stranice a to je: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/
Ta stranica ima i mogucnost pretrazivanja i kategorije i puno vise toga nego sto ova tema moze ponudit ;) Svatko ima svoje interese,pa smatram da je ovaj thread nepotreban...
-
Download Helper je odličan za skidanje filmića s You Tuba.
Ima jako dobrih riječnika, samo selektirate strani tekst i on u sekundi prevede.
Postoji i vremenska prognoza, uvjek u doljnjem desnom kutu pokazuje trenutnu temperaturu i dali je oblačno, sučano.. kako će vrijeme biti sutra... Zato i volim Mozillu.