Pozdrav,
da li mi može netko reći gdje bi mogao nabaviti punjač ( auto ili kućni ) za GPS modul koji se dobije uz P1.
Zahvaljujem.
Pozdrav.
Pozdrav,
da li mi može netko reći gdje bi mogao nabaviti punjač ( auto ili kućni ) za GPS modul koji se dobije uz P1.
Zahvaljujem.
Pozdrav.
Morao si ga dobiti uz mob.
Znam da uz modul ide i auto punjač, ali ja ga nemam iz drugog razloga a ne zato što ga nisam dobio u paketu.
Odi tamo gdje si kupio mobitel i obavjesti ih da nemaš taj punjač.
Koji gps modul si dobio?
Tails- pretpostavljam da je kupio preko oglasnika (pa zato nije dobio taj punjač)- ili ga je ukrao ;D, tako da ništa od odlaska tamo gdje ga je kupio da mu daju punjač.
@.:TailS:.: Pa napisao je da ga nema iz drugog razloga, a ne zato sto ga nije dobio... Pretpostavimo da ga je izgubio ili da se pokvario... (@georgy: necemo ici u ekstreme :))
Uglavnom ti je najpametnije otici u neki ducan koji ga je imao u ponudi i pitati koiko kosta novi. Neznam tocno koji je prikljucak za punjac, ali moza bi neki univerzalni punjac odgovarao...
n00b,
oduševljavaš razumnošću, za razliku od nekih... :-)
Uglavnom, mob nisam ni kupio, ni ukrao veća sam ga dobio u firmi od osobe koja ga je prije koristila i zagubila punjač.
Zato trebam savjet gdje mogu kupiti takav punjač.
Pozdrav.
U pravilu bi prvo trebao pokusati kod zastupnika. Znaci Elektromagic.
Ja sam imao identicni problem ali koristim univerzalni punjac. Ima set od desetak nastavaka (konektora) regulaciju napona od 1,5 do 12 V i mogucnost zamjene polova.
ovak nekaj (samo bez kazete naravno)
http://www.bossiz.hr/include/slike/9...%20car%207.jpg
Malo off-topic:
FYI, Electromagic vise ne postoji. Kupio ih M-san.
BTW ne znam koliki napon treba za taj GPS, samo napomena da ti univerzalni uglavnom nemaju 5V.
E da, upravo mi i treba punjač sa naponom od 5 V.
A da li dolazi u obzir kućni punjač sa regulacijom napona na 5 V ?
Moze, zasto ne?
Dolazi u obzir i punjenje preko USB. :)