-
WINDOWS CE pitanje
Pozdrav,
nadam se da cu biti dovoljno jasan i da ce se netko naci vremena da odgovori :respect:
Prije dvije godine sam uzeo LG LN555 navigaciju koja je vec prilicno zastarjela...u potrazi za updateom mapa koje nisam nasao rijesio sam da ga "otkljucam", sto sam i uspio te sam dobio Windows OS sucelje 5.0 (pitanja nisu vezana uz navigaciju vec uz CE OS stoga postam ovdje).
Pitanja.
1. Moze li se napraviti update CE OS-a na 6.0 verziju obzirom da podrzava puno vise procesa i memorije, odnosno moze li postojeci cipset za 5.0 podrzati 6.0?
Kako sam citao CE je ROM based OS i zahtjeva fleshiranje memorije sa cim nemam iskustva ali imam alate koje sam nasao u potrazi za otkljucavanjem
2. Ako netko zna koji se programi mogu vrtiti na ovakvom OS-u (muzika, klipovi, programi)
I sam se bacam u potragu, ali ako netko sa iskustvom moze malo da pojasniti, da u traganju na netu nebih sto krivo procitao i upustio se u flesh memorije te sprzio navigaciju :)
Hvala:comp:
-
Windows CE je osnova Windows Mobileu pa pitanje spada pod rucna racunala.
Da ti odgovorim:
1. ovisi o proizvodacu, potrazi po netu dal postoji update za njega ili hardverski iste modele.
2. postoji dosta programa za CE, no nije ih lako naci.
-
covjek je sve reko...na stranicu proizvodjaca, ak budes imo srece bit ce i forum...i tamo mozes sve rijesit!
-
Pa da ima update proizvodjaca, to bih uradio...Pitanje je bilo za software CE 5.0 i ako netko zna program koji bi radio...
U svakom slucaju ... thnx