Danas sam primjenio koju god sliku da skinem da je u .gif formatu da mi ju nece prikazati kada je skinem otvorim je ali je jedna jako mala tockica umjesto slike tako reci i nevidljiva..neznam u cemu je problem
Printable View
Danas sam primjenio koju god sliku da skinem da je u .gif formatu da mi ju nece prikazati kada je skinem otvorim je ali je jedna jako mala tockica umjesto slike tako reci i nevidljiva..neznam u cemu je problem
s cime je otvaras???
ma u bilo cemu da otvorim opet ista stvar u onom od windowsa u ps u bilo cemu da otovrio opet ista stvar
U Vatrenoj Lisici, desni klik na sliku, pa "Save Image As..."
http://slike.hr/slika/untitled562.jpg
ma nista scime god da skinem ili otovrim opet je ta j..... točkica
ma nista nevrjedi to samo kada skidam .gif format a sve je durgo normalno nista cekati cu mozda naleti netko tko zna
Koji browser koristiš? Probaj s nekim drugim pa vidi. Probaj odvući sliku iz browsera na desktop (drag and drop, klikni na nju, potegni je na desktop i pusti klik jel).
Probaj je kopirat u Word pa i Word-a u Paint i onda spremis kao gif...
neznam stvarno u ceumu je problem korristim mozillu firefox ali probao i u IE ista stvar a ovo sto je melody rekao nevrjedi ja kada je kopiram u word opet tockica i kada je kopiram u paint i spremim kao gif opet dobi isto
.... sheba si postavke u windows...... he he he he
Znaći normalno vidiš ovaj GIF
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...28small%29.gif
Ali kada ga skineš na svoj komp onda nastaje problem?
Animirami gif je u pitanju ili?
EDIT: da nisi čačkao po Tools > Folder Options > File Types
ma nisam prckao po postavkama windowsa da tocno tako sto si napisao na netu ga vidim obro kada skinem na komp pretvori se u točkicu tak i ova zemlja sada sto si ti stavio bez obzira bio animirani gif ili obicna slika u gif,cak sam probao uzeti jednu sliku i na kompu je pretvoriti u gif ali tako hoce a kada neku sliku koaj je u .gif skinem na komp i probaj je pretvoriti u jpg opet je tockica
od kada ti se to desava??? pokusaj mozda sa System Restore!