Kupio sam juče navedeni mob (polovan) i neznam koja mu je šifra telefona, čovjek kaže da nikada nie bila mjenjana... Probao sam 0000, 1234.... sve moguće ali niš....
dali netko zna koja je šifra ili kako da zamjenim postojeću..
hvala
Printable View
Kupio sam juče navedeni mob (polovan) i neznam koja mu je šifra telefona, čovjek kaže da nikada nie bila mjenjana... Probao sam 0000, 1234.... sve moguće ali niš....
dali netko zna koja je šifra ili kako da zamjenim postojeću..
hvala
Jesi probao master reset- mislim da bi on trebao vratiti na defaultni kod.
I onda pogledaš u priručniku mobitela (ako ga nemaš- potraži na internetu, tamo ima) koji je defaultni (ako ti nitko ne javi do tad).
*#2767*2878# briše taj lock i resetira kod .
Taj kod upišeš u stanby modu (npr kada nekoga zoveš pa upisuješ 0912345678 9 tako i taj kod ,kod ti briše i imenik pri resetiranju.
Upisuješ sve i * i # : *#2767*2878# ,nakon upisa trebao bi se mobitel ugasiti i uapliti.
ja imam takav problem sa u600, nemogu ga uopce upalit, isto me trazi sifru.....ima mozda za njega nest slicno?????
ako imate problema s šifrom, lokalni serivser to napravi za 10 sekundi i 10 kuna
...a ovdje si niš` korisnog ne nađeš??
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61918
imam isti problem sa šifrom, neznam koja je a htjeo bi promjenit, pa me zanima jel kome uspjelo i na koji način je to riješio?!