gdje se u centru zagreba moze kupiti tomato mobilni paket? (pitanje samo za one koji su 100% sigurni da se može kupiti)
Printable View
gdje se u centru zagreba moze kupiti tomato mobilni paket? (pitanje samo za one koji su 100% sigurni da se može kupiti)
Kakav mobilni paket? Valjda mobitel sa brojem? Ako si na to mislio, onda si ovdje ovdje pogledaj lokacije u Zagrebu.
navedene adrese na tomato stranici su netočne. obišao sam par adresa, koje se deklaliraju kao prodajna mjesta, za opće iznenadjenje, trgovac me blijedo gleda i kaže da je to nekakva greška..takodjer sam zvao telefonom.. isti slucaj u drugim prodajnim mjestima.
da ne bi bilo zabune, tražim tomato mobitel+broj za 152kn.
opet ponavljam:
pitanje samo za one koji su 100% sigurni gdje se može kupiti??
Progledaj u vecim Konzumima Super/Maxi, oni bi trebali imati!
danas sam pretražio hrpu dučana... svaka trgovina ima samo onaj crveni vodafone model..nisam imao izbora (htio sam SE ili LG), pa sam ga kupio..jedino što mu fali je vibracija..no aj, nema veze.
Ja sam Sony Ericssona kupio u Metrou! Bilo je i LG-a i Vodafona kad sam kupovao...
Imate ih u poštama...
u tisku......................
gledao sam u tisku, zena nema pojma..kaze imamo samo broj!
tomato je neozbiljna tvrtka. mogli su otvoriti barem jedan centralni ducan u centru zagreba (i ostalim gradovima).
zasto se Vip klošari, neka otvori tomato ducan?!!
stvarno, krajnje neozbiljno!! ja sam kupac, ima da me se služi, tepa...!!
..niti služba za korisnike nije za pohvaliti. telefonom ne želim zvati iz principa, jer se placa 1,70kn..što bi zapravo trebalo biti besplatno! pošaljem mail - nema odgovora i to danima!
evo da je tomato samostalna tvrtka, ono nema novaca i sl...razumio bih. Vip je vlasnik, pun para... ne kužim neke stvari...
mobitel je kupljen, vec sam negdje gore napisao.
Oni su jeftini brand od VIP-a i sigurno neće nikad imati svoje zasebne trgovine i prodajna mjesta, tako da na to zaboravi. Tele2 je tek ove godine počeo otvarati svoja prodajna mjesta.
A to da si ti kupac i da ti se treba služit i tepat, možda, ali ako kupuješ njihov proizvod koji imaju. Uostalom, koliko puta jedan VIP ili T-Mobile ne bi imali nigdje za prodati određeni model koji bi bio uredno izložen na njihovim internet stranicama.
..a čuj, to se zove neusluga. Njima je posao da me namame da kupim njihov proizvod/uslugu. To što oni nekad znaju neimati navedene mobitele, čista neprofesionalnost. Mislim da je to kod nas u hrvatskoj sasvim normalno, tj. navikli smo na takve ''neusluge'' toliko da više ne raspoznajemo uslugu od neusluge.
što se tiče tomato-a, bez obzira što su jeftin brand, trebali bi imati barem standardne usluge tipa -help zone operateri + par trgovina, dovoljno je da jednu bubnu u centar.
:tomato:
kako da aktiviram mobilni internet za tomato ??
zasada nikako.
tomato paketi se mogu kupovat i po trafikama u onim kutijicama kao konzerva sa pomama
Mozes kupiti na skoro svakom kiosku/ trafici. Mislim da u DuhanPromet trafikama ima 100%, na moru sam u toj kupio.