Kad je već otvoren ovaj podforum red je i da ga koristimo.
Za početak zanima me da li uopće i zašto koristite WAP i koju vrstu pristupa CSD ili GPRS.
Kakvo mišljenje imate o portalima naših operatora i sve drugo kaj vam padne na pamet.
Printable View
Kad je već otvoren ovaj podforum red je i da ga koristimo.
Za početak zanima me da li uopće i zašto koristite WAP i koju vrstu pristupa CSD ili GPRS.
Kakvo mišljenje imate o portalima naših operatora i sve drugo kaj vam padne na pamet.
naš kaj?ne koristim wap na svom mobu zato kaj mi je preskup!al odem do vip centra i tamo prosurfam i šaljem funsms(zato kaj mi je besplatno!!!)!inače,zamisao wapa je okej(pogotovo otkad imamo gprs-šteta je samo što ga nemogu koristiti pripejd korisnici).vipov portal je dobar.
Ja sam se izguštiro kad je bilo besplatno...inače wap je tamo u engleskoj besplatan pa je zbog toga wap populacija 80%-englezi Ima i mađara hrpu!
I kod nas je WAP besplatan , plaćaš samo zauzeće govornog kanala . To je isto kao da pričaš , kaj se tiče opterećenja mreže.
Nije li tako ?
možda, al plačaš 1,20kn/min što je stvarno smiješna cijena.da je kakvih 0,20kn/min ajd može,al ovako: NOU VEJ!
Da cijena je totalno nerealna i normalno korištenje jednostavno nije moguće pa makar se oni postavili na glavu!
vi o cijenam a kod mene ni neznaju sta je wap . . .. :cry2:
Pa šta oni rade tamo u Afganist.... ovaj Torontu? Slično kao ameri...samo deru po e-mailu?!
Player 4 ever pa ti si onda genijalac za njih? :)
Kaoc da on zna šta je wap.
Znam ja sta je wap . . . upravo tako viki oni smo deru po E-mailu . . . najpoularniji je MSN-messenger . . . kod mene ga cijela skola koristi . . .
Ja genijalac ?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj se podcijenjivati! Šta svi imaju laptope?
ma rijetko tko ima laptop ( u skoli )
Sve je stvar pogleda.Ako za razgovor plaćaš 1 kunu i dvadesetak lipa (ovisno o operatoru) unutar mreže , a van mreže puno više , i svi to smatraju opravdanim , zašto onda prigovori ako na drugi način zauzmeš cijeli govorni kanal.= Citat =:
Poslao: viki2win
Da cijena je totalno nerealna i normalno korištenje jednostavno nije moguće pa makar se oni postavili na glavu!
U fiksnoj telefoniji plaćaš istu cijenu bez obzira da li razgovaraš ili šalješ faks.
Mislim da treba spustiti sve cijene u GSM mrežama , a ne samo WAP-u . Ostaje naravno mogućnost korištenja WAP-a putem GPRS-a i trebali bi naši operatori dozvoliti to i prepaid korisnicima.
e pa to ja čekam!da i mi simpići počnemo koristiti blagodati gprs-a.u austriji je 1 operater pružio tu uslugu pri-pejd korisnicima(a kako je vip austrijski,moglo bi se to skoro i kod nas dogoditi)!i sviđa mi se način plačanja.to je već realno.
E, načekat' ćemo se mi i GPRS-a kod prepaida i "jeftinijeg" WAP-a...
Nema sluha za to u naših operatera...
Bilo je tako i sa WAP-om , pa se nadam da se povijest ponavlja