pozdrav svima
imam problem sa g810 sa baterijom
naime ja i moj kolega kupili smo nove telefone samsung g810 i kod obojice je isti problem baterija nemoze da izdrzi ni 24 sata sa 10 minuta razgovora
pa ako neko moze da pomogne hvala unaprijed
Printable View
pozdrav svima
imam problem sa g810 sa baterijom
naime ja i moj kolega kupili smo nove telefone samsung g810 i kod obojice je isti problem baterija nemoze da izdrzi ni 24 sata sa 10 minuta razgovora
pa ako neko moze da pomogne hvala unaprijed
problem rijesen memorijska kartica u spoju pa sam zbog nje htio razbit telefon
medjutim sad je sve ok
Ja sam imao problem kad sam instalirao garmin, cim sam izbrisao fajl koji je pravio problem baterija sad drzi i 3 dana, a garmin radi ko bombona :)
decki,pomozite...i ja imam g 810 i instaliranu garmin mobile navigaciju... koji fail trebam izbrisat?!? sta da uradim da mi ostane navigacija ali i dami aparat duze radi!?? imam memorisku karticu i na njoj mi je instalirana navigacija.... pomozite!
trebas instalirati taskmaneger,bilo koji za simbian i da odes na procese i ending process tsrautorun.exe,jer ako izbrises fajl,garmin ti nece raidti kako treba.taj autorun ti radi u pozadini.ja imam isto g810 i umalo sam poludio zbog baterije.evo sad je sve ok.
preimenovao sam fajl cardrunner.dll u cardrunner.dlo i instalirao taskman.tako kad svki put pokrenem garmin xt,moram otici i ending process tsrautostart.exe sa taskmanom.
ili mozes i jednostavno svaki put kada koristis garmin xt restartovati mobic,pa ti se fajl nece aktivirati dok ne pokrenes opet garmin xt.
a zato je mene zajebavalo. Skuzio sam da je do garmina ali nisam znao tocno sta je u pitanju...
Jedan tips & tricks za samsung G810: kad stisnete ljestve dok nešto pišete (u poruci, notez, kalendar...) tada se otvara copy/paste na dnu ekrana. Zgodno je. Ako želite nešto kopirati, dođete ispred ili iza teksta, stisnete # i onda s navigacijskom tipkom pritisnutom idete prema lijevo ili desno, ovisno što se kopira.
Je li mi moe netko pomoci gdje da nadem file manager ili taskmaneger,jer se bas ne snalazim.Hvala:tomato: