-
Internet problem
Evo ima jedan veeeeeliki problem sa internetom
kada se konektujem na internet izbaci mi generic host 32 error( dont send) i kliknem na njega.Tema se resetuje( prvo se prebaci na windows classic a onda na xp orginal) pa mi neradi internet.Uopce se ne mogu diskonektovat sa interneta(moram resetovat racunar za ponovnu konekciju).To se dogodilo onda kad sam se umrezio sa bratom i postavio one sve postavke.Tako je isti problem sa bratovim racunarom (xp-ovi su razliciti).Sad ako itko zna kako da se izbacim iz te mreze.Skenirao sam sa nodom,nista;sa hijack this--nista
Napomena:
ima adsl,kabal je prikopcan u router pa ne preporucavajte da iskopcavam gabel iz kompa :p
-
Isti problem sam rješavao jedno mjesec dana - i nisam ništa otkrio, ali znam da je nastao zbog umrežavanja. Jedino rješenje koje pomaže je da prije umrežavanja napraviš image c: diska pa ga naknadno vratiš kad se problem pojavi. Jedino čudno u mom slučaju frend s kojim sa mse umrežavao nije imao ove simptome. Koristio je isto XP, ali na net je išao preko 56k modema, a ne adsl-a.
-
a da mi objasnis kako to napravit
mislis na particije ili?
EDIT:Sad je malo kasno ha,prije umrezavanja
EDIT2:Malo sam progoglao i naisao na ovo http://forums.speedguide.net/showthread.php?t=180853
uradit cu pa javim
aj cheers
-
skino sam si spybot S&D ali nadje on trojance neki Win32.Agane.f... i fixam ih
poslije opet ista greska,skenira nadje opet tog troju
sta da radim
-
...reinstaliraj windowse ;) ...kod mene pali u 99% slučajeva ;) ...
-