slike su perfektne,ne mogu vjerovat da je uhvatilo ovako vodu bez zamućivanja ikakvog
Printable View
slike su perfektne,ne mogu vjerovat da je uhvatilo ovako vodu bez zamućivanja ikakvog
fotke su stvarno odlicne :respect: to SE C905
Stvarno odlićne fotke. Mislim da je ovo najbolje što sam vidio da je slikano mobitelom.
Amotamo.....Bravo za otvaranje ove teme, tema je pravi pogodak jer kvaliteta fotki jedan su od meni bitnih faktora da bi se odlučio kupiti ga....pa stoga....tnx za predobre fotke...
ova fotka sa slavinom predobra...impresivno za mob...
Svoje komentare ostavljajte u ovoj temi.
Hvala
SLIKE... - > http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60171
Mobitel mi se čini da radi bolje slike od starijih fotoaparata.
BTW, držite se podalje od tih anti-SE sajtova kao Mobile-reviewa ;).
ovo su definitivno najbolje slike koje su slikane mobitelom koje sam ja vidio. sad treba vidjet kakve su slike od samsunga innov i lg renoir.
Hvala ljudi što vam se sviđaju fotke,većinu posla je obavio c905,a ja sam samo namištao postavke u skladu s uvjetima u kojima sam slikavao,sad mi se mob puni 12h,sutra ću stavit još slika :-)
Btw jedva čekam vedar dan,ne previše sunčan da ga isprobam šta se kaže u idealnim uvjetima :-)
Slike su super, no mene jos zanima kakva ce biti slika u polumracnoj prostoriji recimo dvorana udaljenost 10m s blicom i bez.
Blic ti baca 3m, a ne 10. I naravno puno bolje u manjim prostorijama nego dvoranama.
Pošteno. Hoću i ja :)
A mislim ksenonski blic se nije puno mijenjao otkad su ga uveli na prvom Cyber-shotu. Uspjeli su malo smanjiti modul da mobovi budu tanji, al jačina blica je ista.
Gledao sam jedan LED vs Xenon test gdje je bilo dosta fotki različitih proizvođača mobitela s ksenonskim blicom i SE je imao uvjerljivo najbolje blic-fotke, a kod nekih drugih čak je i ksenon znao bit lošiji nego LED.
evo stavio sam još malo slika :-),sutra ili prekosutra ću ove u zatvorenim prostorima s blicom.
uskoro i od mene par fotki;)
i ja sam nekima ostao iznenađen:)
Ajd...jedva čekam! Inaće, već sam i sam blizu odluke da ga uskoro kupim mada se još malo predomišljam
Ova fotka u mraku je isto odlična. Jako sam blizu da kupim ovaj mob :hrv: .
Slike su bolje nego na mojem Olympusu Fe-210...
Fantastično...
Kolika je max blizina s kojom se može lijepo slikati (makro)?
Slike su vise nego dobre.Cak ni s nekim foticem nemres dobit takve !!
Slike su perfektne! Svaka cast amotamo :respect:
hvala hvala :-),drago mi je da vam se sviđaju slike, btw damgol ove zadnje slike,šta da ti kažem,svaka čast,odlične su!!!
hvala care dao sam si truda :)
ni sam još uvijek ne vjerujem onoj slici gdje je kapljica vode
kako se vidi odraz na joj kad se zumira...... nevjerovatno
frend mi je rekao da sam to ja napravio u photoshopu;D
Amotamo.....odlične su ti fotke, drago mi je što si stavio i par vanjskih jer to me dosta interesira kako slike ispadaju vani u raznim uvjetima obzirom da mi zbog vanjskog slikanja najviše i treba
Hvala,al' c905 odradi posao :-),ja samo nađem motiv namistim postavke,mirna ruka i to je to,prilično dobra fotografija.